Stanovska kolega

"Pleši," ji je zabrusil in začel streljati

L.K.
15. 12. 2021, 21.04
Posodobljeno: 15. 12. 2021, 21.04
Deli članek:

Med vožnjo sta se sprla. Ko ji je ustavil, je zapela pištola.

Profimedia
Tory Lanez

Ameriški raper Tory Lanez, čigar pravo ime je Daystar Peterson, je obtožen, da je 12. julija 2020 v Hollywoodu streljal na stanovsko kolegico, Megan Thee Stallion. Njeno pravo ime je Megan Pete.

26-letnica in 29-letnik sta se sprla med vožnjo z dogodka, ki ga je priredila Kylie Jenner. Velela mu je, naj ustavi; ko je izstopila, je potegnil pištolo, ji zabrusil, naj pleše, nato pa pritisnil na sprožilec.

Profimedia
Megan Thee Stallion

Kot je povedala losangeleškim policistom, so njena stopala krvavela; padla je po tleh in se odplazila do bližnjega dvorišča. Tory se ji je nato opravičil in se ji ponudil, da jo zapelje do doma. Pozneje je policistom dejal, da ji je ponudil denar, da bi molčala o streljanju. Megan je policistom prvotno dejala, da si je stopala poškodovala, ko je stopila na steklovino. Ni želela namreč, da bi se Tory znašel v težavah. Očitno si je premislila.

Če bo spoznan za krivega, mu grozi 23 let za rešetkami. V večini svojih skladb na albumu Daystar sicer daje vedeti, da mu je vse skupaj bilo podtaknjeno.