Sanjski moški se veseli

Čeglajček je na poti!

Eva Jandl
15. 12. 2021, 19.10
Deli članek:

Poklicali smo Gregorja Čeglaja, zadnjega sanjskega moškega. Prijazno nam je namignil, da bomo naslednje leto o njem veliko slišali.

Luka Blatnik
Gregor Čeglaj pravi, da bo praznike preživel pri bratu v Ameriki in v Dominikanski republiki.
JE ŠE VEDNO SAMSKI?
»Sem samski in verjamem, da ko bom pri kakšni punci začutil, da je to tisto, kar iščem, se bom obvezal,« nam je odgovoril Gregor Čeglaj, Sanjski moški, ki v šovu žal ni našel sanjskega dekleta.

Kje boste praznovali božič in silvestrovo? Ste ljubitelj decembrskih praznikov?

Kmalu se odpravljam v Ameriko k svojemu bratu. Nato bomo odšli skupaj v Dominikansko republiko, na toplo, kjer bomo preživeli božič. Zelo se veselim, sploh časa s svojima nečakoma, majhnima Čeglajčkoma, sicer pa je na poti že tretji nečak. Nato se vrnemo v Ameriko, ki je vedno tako praznično obarvana, in verjetno bomo silvestrovali v Los Angelesu. Moram reči, da brata zelo pogrešam, tam živi že 15 let. Imava stike in se vidiva, a to ni isto, kot če si ves čas skupaj.

Napovedano je novo snemanje Sanjskega moškega, kandidatke že iščejo. Kako se zdaj spominjate te oddaje, ko je minilo že precej časa?

Spomini so super, a moram priznati, da je to zelo težka naloga. In naslednji sanjski moški bo imel res težko nalogo – marsikdo si ne predstavlja, kako poteka in kaj vse to iz tebe potegne.

Luka Blatnik
Gregor Čeglaj

Imate kakšen nasvet za naslednjega sanjskega moškega, mogoče za njegove kandidatke?

Nasvet zanj je, naj poskusi uživati in naj poskusi vsako punco spoznati, kdo sploh je kot oseba. Na prvi pogled marsikdaj presodimo drugače kot potem, ko osebo spoznamo. Puncam pa predlagam to, česar se sam najbolj bojim: in sicer da se bodo zaradi zunanjega sveta, ko zdaj vidijo, kaj »moje« punce počnejo, obnašale drugače. Predlagam jim, naj bodo to, kar so: naj ne gredo v šov zaradi promocije, saj jo bodo tako ali tako dobile, ampak naj gredo s pristnim razlogom, da res želijo to osebo spoznati. Tako bo tudi njemu lažje, saj če bo dekle prišlo le zaradi zabave, bo njemu onemogočila pogovor in druženje. Fant je tukaj v težki situaciji, moraš biti vsem puncam všeč in moraš ostati gentleman.

Novembra ste se znašli v škandalu zaradi pogovora, kjer ste ocenjevali ženske. Je to že pozabljeno?

Definitivno nisem ponosen na ta incident in na svoje besede, a vsak v življenju dela napake in iz tega sem se veliko naučil. Ni bil najbolj moj dan in cel koncept tega pogovora je bil čuden, iz sebe sem dal najslabše. Nisem ponosen in bom v prihodnje še bolj spoštljiv – na splošno sem spoštljiv človek in je tudi mene ta incident prizadel.