Zakonca Sussex

Harry in Meghan sta najvplivnejša na svetu

Nejc Simšič
13. 11. 2021, 20.40
Deli članek:

Vojvoda in vojvodinja Susseška, princ Harry in Meghan, sta se ta teden po dolgem času spet pojavila na očeh javnosti in seveda zasenčila vse zvezdnike.

Profimedia
Harry in Meghan sta po izboru revije Times najvplivnejši osebi leta v šovbiznisu.

Princ Harry in njegova žena Meghan Markle sta se udeležila svečanega dogodka, na katerem so večer pred praznikom veteranov v ZDA in ob angleškem prazniku Remembrance Day oziroma dnevu spomina počastili veterane.

Princ Harry je za to priložnost izbral črno obleko in metuljčka, na suknjiču je imel pripete štiri medalje, okrog vratu pa je nosil križ poveljnika kraljevega viktorijanskega reda. Štiridesetletna Meghan je za ta večer izbrala osupljivo rdečo obleko modne oblikovalke Caroline Herrera, videz pa je dopolnila z barvno ujemajočimi se čevlji Giuseppeja Zanottija. Oba sta svoji večerni obleki okrasila z rdečim makom, ki se od leta 1921 uporablja v spomin na vojake, padle v vojni.

Profimedia
Zakonca Sussex sta ta teden po dolgem času spet prišla v javnost in zasenčila vse.

Zakonca Sussex sta bila sicer po izboru revije Times izbrana za najvplivnejši osebi v svetu zabave in sta s tem del sekcije »ikone«, ki vključuje tudi pop zvezdnico Britney Spears, country pevko Dolly Parton, teniško igralko Naomi Osaka in ruskega disidenta Alekseja Navalnega. Harry in Megan s svojima novima nazivoma krasita naslovnico letošnje posebne izdaje revije Times.