Tajda Korče

Slovenija ima talent: Za srečo kriva talent in ganljiva zgodba

N.S.
28. 9. 2021, 21.27
Deli članek:

Po dolgem in nestrpnem čakanju je Slovenija le dočakala novo sezono šova Slovenija ima talent, kjer je že v prvi oddaji padel zlati gumb, ki sta ga 15-letnici podelila voditelja šova Peter Poles in Sašo Stare.

POP TV
Tajdin talent je res nekaj neverjetnega in posebnega, saj je vse pustila brez besed s svojo izjemno gibljivostjo.

Osma sezona šova je že v prvi oddaji postregla z nekaterimi dobrimi, pa tudi manj dobrimi talenti, kjer pa je zagotovo izstopala Tajda Korče.

Mladenka iz Šmarja pri Jelšah je bila glede svojega talenta zelo skrivnostna, saj pred odhodom na oder svojega talenta ni želela zaupati zabavnima voditeljema Petru Polesu in Sašu Staretu. Žirijo in gledalce po vsej Sloveniji je osupnila s svojim posebnim talentom, ki ga je odkrila, ko je veščino opazila na portalu Youtube. »Treniram sama in tudi to točko sem pripravila brez pomoči,« je o svojem nastopu povedala Tajda, ki ima noro gibljivo telo, saj so vsi njen nastop gledali odprtih ust in se spraševali, ali ima vse kosti tako kot drugi ljudje. Prav zato sta ji Peter in Sašo podarila zlati gumb, kar pomeni, da gre gibko dekle naravnost v polfinale. »Solze sreče so povedale vse! Zelo sem vesela zlatega gumba, ki mi je potrditev in nagrada za vse trdo delo,« je povedala Tajda, ki je delila tudi svojo ganljivo življenjsko zgodbo, saj odrašča v rejniški družini, v katero sta s sestro prišli ob smrti očeta.

Pop Tv
Pred začetkom nastopa svojega talenta ni razkrila ne voditeljema ne žiriji.