fotografija z zaroke

Nina Donelli ni zaljubljena: »Nimam fanta!«

Eva Jandl
1. 9. 2021, 21.00
Posodobljeno: 1. 9. 2021, 21.47
Deli članek:

Štajerska pevka Nina Donelli, ki je priljubljena tudi pri hrvaškem občinstvu, se je odpravila na dopust, še prej pa pojasnila svoje ljubezensko stanje, saj so ji mnogi že čestitali za zaroko.

Osebni arhiv
Na dopust se je odpravila v Turčijo.

Poleg nastopov, ki jih je poleti imela kar nekaj, vsak dan opravlja pisarniška dela v družinskem podjetju. »Komaj čakam, da sedem na letalo in odklopim misli, predvsem pa čim manj telefona,« je povedala, preden se je odpravila v Turčijo. A tega, s kom je šla, nam ni razkrila, sicer pa so jo povezovali že z mnogo moškimi, še posebej je svoje oboževalce vznemirila s fotografijo zaročne torte, prstana in pripisom, da je rekla »ja!«. »Vsak ima rad svoj mir, tako ga jaz želim v svojem osebnem življenju, že tako se ljudje vtikajo preveč vsepovsod, namesto da bi se ukvarjali sami s sabo. Nisem zaljubljena, nimam fanta, jaz pravim: ko bo prišel pravi, bo, to je lahko jutri ali čez pet let. Takrat pa bomo razmišljali o družini.« 

Osebni arhiv
Po objavi te fotografije je Nina Donelli požela kup čestitk.

UREJA JO EKIPA

Ker je vedno urejena in modno oblečena, nas je še zanimalo, ali se oblači in liči sama. »Imam stalno ekipo, s katero se res neverjetno ujamem, vsi trije vedo brez napotkov, kaj morajo narediti, kaj je meni všeč. Jerneja ve, da me mora obleči tako, da sem 'komot', da lahko skačem po odru, Sara me lahko po moje že z zaprtimi očmi namaže, Kiki (Kristijan, op. p.) pa itak obvlada, vedno je druga frizura na vrsti. Skratka, res jih ne zamenjam, jim pa vedno povem, da sem zadovoljna, ko me uredijo, še bolj pa, ko pridem domov in dam vse dol s sebe,« je dejala v smehu.