otroci slavnih

Starševske solze sreče in skrbi ob prvem šolskem dnevu

M. V.
1. 9. 2021, 20.00
Deli članek:

Pri nas prvi šolsk dan poteka 1. septembra, v Združenih državah Amerike pa se šole odprejo vsako leto različno, avgusta ali septembra, odvisno od države in šole. Letos se je pouk v ameriških šolah večinoma začel zadnji teden avgusta in tako so nekateri ameriški zvezdniki na družbenih omrežjih že pridno delili fotografije svojih prvošolčkov.

Instagram
Haylie Duff je jokala, ko je hčerko Ryan pospremila v prvi razred.

Haylie Duff

»Ne jokam, ti jokaš,« je igralka in pevka Haylie Duff zapisala ob fotografiji svoje prvošolke Ryan v razredu. »Srečno na prvi dan šole,« je dodala. Vajo zadrževanja joka bo morala Haylie še enkrat ponoviti, saj jo doma čaka mlajša hči Lulu, ki bo tudi kmalu prestopila prag osnovne šole.

Instagram
Cadence in Cai, hčerki Ludacrisa, na poti v šolo.

Ludacris

Raper in igralec Ludacris oziroma Christopher Brian Bridges je svoji dve deklici, Cadence in Cai, pospremil v prvi in drugi razred osnovne šole, njegova žena, manekenka Eudoxie Mbouguiengue, pa je na instagramu objavila njuni fotografiji v šolskih uniformah. Par je konec julija dobil še eno hčerko, Chance.

Instagram
Beverly Mitchell s svojimi tremi otroki, hčerki na poti v šolo.

Beverly Mitchell

Nekoč je igrala osnovnošolko v seriji Sedma nebesa, zdaj pa ima sama tri otroke, dve šolarki in malčka, ki še niti ne hodi. Beverly Mitchell je čez prag šole letos pospremila drugošolko in prvošolko ter ob tem občutila vse običajne strahove in ponose. »Malo živčna in navdušena. Nazdravljam prvemu šolskemu dnevu in pošiljam pozdrave vsem prestrašenim staršem. Imamo to!«

Instagram
Eric Decker s sinovoma, starejši je šel prvič v šolo.

Jessie James Decker

Triintridesetletna country pevka in zvezdnica resničnostnega šova Eric & Jessie: Game On je z oboževalci delila, kako ganljiv je bil trenutek, ko je njen srednji sin Eric, ki je odšel v prvi razred, vprašal najmlajšega Forresta (3 leta), ali je pripravljen za odhod v vrtec. »Kako čudovit starejši brat! Tako sem ponosna na vse tri moje šolarje,« je zapisala ob fotografiji moža Erica Deckerja, nekdanjega nogometaša, s sinovoma. Najstarejša hči Vivianne je že v drugem razredu.

Instagram
Vanessa in Nick Lachey imata zdaj v šoli vse tri otroke.

Vanessa in Nick Lachey

Voditeljica, igralka in manekenka ter glasbenik imata tri otroke. Najstarejši Camden je v tretjem razredu, najmlajši Phoenix v vrtcu, Brooklyn pa je pred dnevi prvič zakorakala v osnovno šolo. »In kar tako so moji trije otroci odšli v šolo,« je ganjena Vanessa zapisala ob fotografiji malčkov pred šolo. Ker živijo na Havajih, so otroci na prvi šolski dan dobili havajske venčke.

Instagram
Tamera Mowry je Adena in Ariah ovekovečila na prvi šolski dan.

Tamera Mowry

Igralka iz serije Sestra, sestra se sprašuje, kdaj sta njena otroka, ki ju ima z novinarjem Adamom Housleyjem, tako zrastla. »Fotografija prvega dne šole! Tretji in prvi razred. Čas noro hitro beži,« je zapisala ob fotografiji sina Adena in hčerke Ariah.

Instagram
Prvošolka Jane Kramer

Jana Kramer

Hči Jane Kramer bo osnovno šolo zapustila leta 2034 – je razvidno s fotografije, ki jo je igralka iz serije One Tree Hill objavila na instagramu. Mala Jolie je v šolski avtobus vstopila z nasmehom, njena mama pa je potočila nekaj solzic. Čez tri leta se bo sestrici v šoli pridružil še Jace. Oba otroka ima Jana iz zakona z Mikom Caussinom, igralcem ameriškega nogometa.