Anej Piletič

FOTO: Poročna pravljica Aneja in Ize

Nejc Simšič
31. 8. 2021, 20.20
Posodobljeno: 31. 8. 2021, 21.29
Deli članek:

Priljubljeni slovenski pevec Anej Piletič, polovica dueta BQL, in njegova srčna izbranka Iza Hrastnik Fink sta pretekli konec tedna dočakala svojo sanjsko poroko. V celjski Galeriji okusov seveda ni manjkalo znanih obrazov, ki so vsak na svoj način presenetili mladoporočenca.

osebni arhiv
Čeprav sta mlada, sta se Iza in Anej vzela iz ljubezni.

Zadnjo avgustovsko soboto se je zgodila sanjska poroka najstniškega idola, mladega pevca Aneja Piletiča, ki je pred oltar popeljal svoje dekle Izo.

Dvaindvajsetletni Anej, ki ga poznamo kot člana dua BQL, je svojo zaroko javno oznanil 1. decembra lani, v videospotu za pesem Budala. Preteklo soboto sta Anej in njegova izbranka le dočakala svoj dan, čeprav se zaradi vseh obveznosti nista videla skoraj ves teden, zato je bilo vznemirjenje pred velikim dnem še toliko večje. Na poroki je nevesta blestela v čudoviti beli obleki, v skodranih laseh pa je nosila tiaro. Ženin se je odločil za svetlo sivo obleko, belo srajco in kravato, svojemu športno elegantnemu slogu je dodal bele superge.

GLASBE NI MANJKALO

Pretekli vikend je bil za mladoporočenca zelo čustven, med svati pa ni manjkalo znanih obrazov, ki prijateljujejo z mladim pevcem. Na poročnem obredu jima je prepevala Nika Zorjan, ki je zapela svoji najnovejši uspešnici Za vedno in Zate dovolj. Na slavju je bil seveda tudi njun glasbeni producent Raay, Marjetka pa je bila na žalost odsotna, saj je snemala šov Slovenija ima talent. Za glasbeno presenečenje večera je poskrbel Luka Basi, ki je nevesti in ženinu zapel svojo balado U bijelom, ganjeno nevesto Izo pa so premagala čustva in v očeh so se ji nabrale solze sreče. Med tistimi, ki so mladoporočencema na zabavi, na kateri se je pelo, plesalo in pilo do jutra, polepšali večer, je bil tudi slavček Damjan Murko. Mladoporočencema čestitamo z uredništva časopisa Novice Svet24.

Instagram
Mladoporočenca je s svojim nastopom prijetno presenetil njun prijatelj, priljubljeni Luka Basi.

Osebni album
Ženinu in nevesti je na zabavi zapel tudi slavček Damjan Murko

Osebni arhiv
Ženinov brat Rok Piletič s svojo izbranko Niko Zorjan in prijateljem Jakom Bizjakom

Osebni arhiv
Izi in Aneju je iz srca čestital tudi producent in prijatelj Raay.