IGRALSTVO ŽE PRED ČASOM OBESILA NA KLIN

Kam je izginila nekoč priljubljena igralka?

M. V.
16. 8. 2021, 20.16
Deli članek:

Se vam zdi, da igralke Cameron Diaz že dolgo niste nikjer videli, razen v kakšnih starih filmih? Bo kar držalo, že sedem let namreč ne snema, saj se je od igralstva poslovila in se upokojila. Zdaj je odkrito spregovorila o tem, zakaj takšna šokantna odločitev na vrhuncu kariere.

Profimedia
Cameron se spomnimo po uspešnicah (večinoma romantičnih komedijah) Nori na Mary, Charliejevi angelčki, Maska, Huda učiteljica, Dokler naju jackpot ne loči, V njenih čevljih, Vroči posnetki …

Zadnji film, ki ga je posnela Cameron Diaz, je glasbena komedija Annie iz leta 2014. Potem se je igralka odločila, da se po tiho umakne iz igralstva in se posveti sebi. Pred dnevi je v pogovorni oddaji Hart to Heart povedala, da je pri štiridesetih, na vrhuncu kariere, začela opažati, da ne obvladuje več svojega življenja, da morajo cel kup stvari namesto nje postoriti drugi.

»Zaželela sem si, da bi moje življenje spet postalo obvladljivo,« je preprost razlog, da se je odpovedala filmom. »Zdaj je moja dnevna rutina sestavljena iz stvari, ki jih lahko naredim ali uredim sama. Igralstvu sem se nekoč posvečala stoodstotno, zdaj je prišel čas za drugačno življenje. In zdaj se počutim popolno,« trdi upokojena igralka, ki bo konec avgusta praznovala 49. rojstni dan.

Profimedia
Zdaj se posveča možu Benjiju in hčerki Raddix.

Ko je prenehala igrati in se je malo umirila, je prišla tudi družinska sreča. Spoznala je moža Benjija Maddena in leta 2019, pri 47 letih, prvič postala mama. Odkar ima hčer Raddix, niti pomisli ne več, da bi zaradi dela odšla od doma. »Ne predstavljam si, da bi snemala po 14–16 ur na dan in bila ločena od svoje male,« je povedala v nedavnem intervjuju. »Za zdaj nočem snemati, nikoli pa ne reci nikoli. Bom še kdaj posnela kak film? Kdo ve.« Edina stvar, ki jo trenutno počne poleg materinstva in gospodinjstva, je promocija nove lastne blagovne znamke vina Avaline.