Nadya Bychkova

Šov Zvezde plešejo prekinili zaradi okužbe

Eva Jandl
9. 2. 2021, 20.30
Posodobljeno: 12. 8. 2021, 12.53
Deli članek:

Kljub mnogim previdnostnim ukrepom se je že na začetku snemanja izjemno pričakovanega šova pojavila okužba s koronavirusom, na katerega je pozitivna slovenska plesalka Nadiya Bychkova. Med ustvarjalci oddaje in ekipo je zavladala prava panika.

Osebni arhiv
Zaradi Nadiye Bychkove je prekinjeno snemanje šova, ekipa pa je v desetdnevni karanteni.
Med ekipo plesnega šova se je razširil strah, da se bo zaradi morebitnih novih okužb snemanje še dodatno zavleklo, čeprav so se treningi in snemanja šele začeli. 

V Veliki Britaniji, kjer je šov Strictly Come Dancing, podoben našemu Zvezde plešejo, najbolj gledana oddaja, je zavladala prava panika, tako med gledalci kot med vodjami televizijske hiše BBC. Snemanje so namreč morali v celoti prekiniti, razlog pa je slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Byckhova, ki je sicer del plesnega šova že več let in je postala tudi prava ljubljenka britanskih gledalcev. Plesalka se je namreč okužila s koronavirusom in je bila pozitivna v prvem tednu priprav, zaradi česar so bili številni člani ekipe, ki so bili v stiku z njo, napoteni v karanteno za deset dni. Šov so zaradi tega prekinili. Kot poročajo angleški časniki, so zdaj producenti oddaje v skrbeh, da bi se zaradi morebitnih novih okužb snemanje lahko še dodatno zavleklo, čeprav se je precej članov ekipe pred začetkom snemanja cepilo proti koronavirusu. 

LJUBLJENKA BRITANSKEGA OBČINSTVA

Nadiya se je medtem že javila prek družbenih omrežij, kjer je zelo popularna zaradi objav svoje brezhibne postave in dvoumnih misli, in kaže, da se počuti dobro.

Profesionalna plesalka in večkratna svetovna prvakinja se je šovu pridružila leta 2017 in takoj pristala v središču medijske pozornosti, saj naj bi s svojim seksapilom omrežila svojega zvezdniškega soplesalca. Zasebno ima Nadiya hčerko z nogometašem Matijo Škarabotom in se rada vrača v Slovenijo, ki je njen dom.

KRITIKE NA RAČUN NJENE POSTAVE

Ko je Nadiya objavila svoje fotografije v kopalkah, je bila deležna pravega pogroma, češ da promovira nezdravo vitkost in da je presuha. Drugi menijo, da so v času, ko so popularne ženske, kot je Kim Kardashian, z velikimi zadnjicami in prsmi, manekenke, kot je Nadiya, odrinjene na stran. Nam je Nadiya povedala, da je športnica že vse življenje in da vsak dan trenira, zato je vitka in mišičasta. 

osebni arhiv
nadiya b