"moja otroka nista sociopata"

Tako se je Ana Roš odzvala na negativne komentarje

R.T.
9. 2. 2021, 08.58
Posodobljeno: 9. 2. 2021, 11.14
Deli članek:

V odziv na negativne komentarje je mojstrica kuhanja in mama dveh otrok Ana Roš na družbeno omrežje Instagram objavila zapis.

Bobo
Ana Roš

Spomnimo:

Mojstrica kuhanja iz Kobarida Ana Roš je skupaj z družino spakirala kovčke in odpotovala v tropske kraje, natančneje na afriški Zanzibar. V objavah na družbenem omrežju Instagram je spomnila, da so imeli slovenski otroci najdlje zaprte šole v Evropi, zasto je svoja "ugrabila in ju odpeljala na Zanzibar". "Živita precej preprosto afriško življenje, zjutraj se izobražujeta na daljavo, nato pa imata možnost izbire. Plavanje, tek na svežem zraku, odbojka na mivki, plaža in prijatelji. Veliko jih je. Končno so spet videti kot zdravi otroci," je takrat zapisala. 

Zaradi vesti, da je mojstrica kuhanja odpotovala, pa je na družbenih završalo. V odziv na negativne komentarje je mama dveh otrok včeraj objavila zapis, s katerim ni skrila svojega razočaranja: "Na spletu lahko berem, da sem psica, tatica, slaba oseba, izdajalka. Je kdo opazil objavo, da sem dejansko delala v Dubaju? Skuhala sem tri 'pro bono' večerje samo zato, da bi lahko spet delala," je sporočila in dodala, da je težko opravljati delo, potem ko ji je bilo to več mesecev onemogočeno.

"Ja, s seboj sem vzela tudi svoja otroka. Učila sta se in trenirala. Če le lahko, ju vedno vzamem s seboj na službena potovanja. Radi smo skupaj. Smo družina. Kako to, da ljudje v mojih objavah niso opazili, da govorim o človekovih pravicah, o pravicah otrok. Tega nihče ne želi komentirati. In ne, moja otroka sploh nista asocialna. Nista sociopata. Sta res prijetna, zdrava zabavna in dobrosrčna najstnika, ki sta zaprta že eno leto. Prosim, pustite ju pri miru," je bila jasna.