RAZKRIVAMO

Lado Bizovičar bo že drugič očka!

Nejc Simšič
9. 2. 2021, 20.25
Deli članek:

Eden najbolj muhastih slovenskih estradnikov, igralec in voditelj Lado Bizovičar, te dni kar žari od sreče; ponosno je naznanil, da bo znova očka.

Marko Vavpotič, M24.si
Priljubljeni Lado Bizovičar bo že drugič očka, nam je zaupal zanesljivi vir.

Iz zanesljivih virov blizu priljubljenega Lada Bizovičarja smo izvedeli, da s svojo lepo partnerico, nekdanjo mankenko Anelo Šabanagić, znova pričakuje naraščaj. Lado sicer že vrsto let velja za enega najbolj muhastih slovenskih estradnikov, ki nerad deli informacije iz zasebnega življenja, zato je tudi svoj prvi naraščaj pričakoval v popolni tajnosti.

Revija Zvezde
Ladova srčna izbranka Anela Šabanagić je menda že nekaj mesecev v blaženem stanju.

Spomnimo, Lado in njegova srčna izbranka Anela sta se v času prve nosečnosti zavila v strogi molk in tudi po tem, ko se je njuna hčerka rodila, se je še nekaj mesecev v medijih ugibalo o njenem imenu. Govorilo se je celo, da je Lado vsakemu od bližnjih prijateljev povedal drugo ime in je tako takoj izvedel, če je kdo širil informacije v medije. Imena njegove hčerke javnost pravzaprav še danes ne pozna, saj parček informacije o imenu nikoli ni uradno potrdil ali komentiral. Zdaj pa smo izvedeli nekaj drugega, in sicer ekskluzivno objavljamo vročo novico, da Lado in Anela pričakujeta drugega otroka. Kdo ve, če sta bila že ob prvi nosečnosti tako skrivnostna glede vsega, bosta najbrž pri drugi še bolj skrivnostna in še bolj nezaupljiva. Kakorkoli, Ladu in Aneli ob veselem pričakovanju izrekamo iskrene čestitke!