Na skrivaj zavezani

Zvezdniki, ki so presenetili s poroko

M. V.
10. 8. 2021, 21.00
Posodobljeno: 10. 8. 2021, 21.55
Deli članek:

Kar zadeva poroko, imamo zvezdnike, ki svoj veliki dan javno napovedo in že vnaprej razkrijejo vse podrobnosti, nato pa na družbenih omrežjih in v medijih ponosno objavljajo poročne fotografije. Na drugi strani pa so tisti, ki informacije o poroki skrbno skrivajo in šele pozneje presenetijo z objavo, da že nekaj časa nosijo poročni prstan. Med slednjimi sta igralca Bo Derek in John Corbett, ki sta pred dnevi mimogrede povedala, da sta že od decembra v zakonskem stanu.

Mediaspeed
Lena Hribar & Nik Škrlec

Bo Derek & John Corbett

Profimedia
Bo Derek & John Corbett

Igralca sta par že več kot dvajset let, vedno sta govorila, da jima poroka ne pomeni kaj dosti in da sta zadovoljna s koruzništvom. V začetku avgusta pa je John v pogovorni oddaji The Talk presenetil z informacijo, da sta lani okoli božiča z Bo stopila pred matičarja. »Z Bo sva se poročila! Rada imava svojo zasebnost, zato o tem do zdaj nisva govorila. Po dvajsetih letih sva se odločila za poroko, ker nisva želela le slabih spominov na leto 2020. Mislila sva si: pa narediva nekaj lepega v tem letu.«

Lena Hribar & Nik Škrlec

Saj smo vedeli, da sta se pred več kot letom dni zaročila in da načrtujeta poroko, a da sta se mlada igralca Lena Hribar in Nik Škrlec dejansko že poročila, smo izvedeli šele takrat, ko je Lena na družbenih omrežjih (in na uradni strani Mestnega gledališča ljubljanskega) svojemu dodala še Nikov priimek. Hči Zvoneta Hribarja in nekdanji voditelj Malih sivih celic sta par že več kot deset let, poročila pa naj bi se konec junija.

Heidi Klum & Tom Kaulitz

Profimedia
Heidi Klum & Tom Kaulitz

Manekenka in član skupine Tokio Hotel sta svojo zvezo dlje časa skrivala, da sta par, se je razvedelo spomladi 2018. Na božični večer istega leta se je Tom spustil na koleno in Heidi prosil za roko, le dva meseca pozneje pa sta se na skrivaj poročila. Da sta postala gospod in gospa, so mediji odkrili skoraj pol leta pozneje, ko so na matičnem uradu izbrskali njuno poročno dovoljenje.

Sophie Turner & Joe Jonas

Profimedia
Sophie Turner & Joe Jonas

Igralka iz Igre prestolov in pevec skupine Jonas Brothers sta par postala leta 2016 in se leto pozneje zaročila. Nista skrivala, da leta 2019 načrtujeta razkošno poletno poroko v Franciji, a sta nato uradno postala mož in žena že nekaj mesecev prej, in to na skrivaj. Pobegnila sta namreč v Las Vegas in se na hitro poročila v poročni kapelici pred »Elvisom Presleyjem«. Poleti sta potem vseeno priredila še veliko uradno poročno slavje v Parizu.

Penelope Cruz & Javier Bardem

Profimedia
Penelope Cruz & Javier Bardem

Igralca sta se spoznala že leta 1992, ko sta skupaj snemala film Pršut, pršut, a par sta postala šele dobrih petnajst let pozneje, ko sta snemala drugi skupni film Vicky, Christina, Barcelona, prvič pa sta se skupaj v javnosti pokazala šele leta 2010. O svoji zvezi javno nikoli nista veliko govorila, zato ni nič čudnega, da sta se tudi na skrivaj poročila – na Bahamih pred le najožjimi družinskimi člani. Njune poročne fotografije do danes še nismo videli.

Patricija Simonič & Gianni Rijavec

m24.si
Patricija Simonič & Gianni Rijavec

Pevec in umetnica sta se po petih letih zveze predlani na skrivaj poročila na družinski domačiji, brez svatov in prič, sta pa nato dejanje razkrila z delitvijo poročnih fotografij na družbenih omrežjih. »Poroka je za naju osebna, intimna zadeva, to je tisto najino in zato si ne želiva velike, napihnjene medijske zgodbe,« je pozneje povedal Gianni.