Zabava

Turškega lepotca ujeli v vročem objemu Italijanke.

M. V.
15. 7. 2021, 09.08
Posodobljeno: 15. 7. 2021, 09.16
Deli članek:

Igralec Can Yaman z Diletto Leotto uživa na katamaranu ob turški obali.

Profimedia
Can Yaman in Diletta Leotta

Turški igralec Can Yaman, ki smo ga gledali v serijah Jutranja ptica in Ko zadiši ljubezen, trenutno uživa na počitnicah na turški obali, kjer z dekletom, italijansko voditeljico Diletto Leotto z njegovim katamaranom raziskujeta zalive okoli Bodruma. Paparaci so zaljubljeni par ujeli med ljubimkanjem na zasidrani ladjici. Več kot očitno nista mogla držati rok drug od drugega, strastno sta se poljubljala in objemala.

Profimedia
Parček je bil na katamaranu zelo strasten ...

31-letni igralec in pravnik ter 29-letna sicilijanska novinarka sta se spoznala lani, ko je Can v Italiji snemal italijansko različico serije Sandokan. Da sta v zvezi, sta potrdila v začetku letošnjega leta, po le nekaj mesecih zveze pa je februarja igralec lepo novinarko zaprosil za roko. Okoli njune zveze se plete veliko govoric, od tega, da sta skupaj le zaradi promocijskih interesov do trditev, da zvezi močno nasprotuje njegova mama Gülden, saj se boji, da se bo sin preselil v Italijo.

Kakorkoli že, parček na družbenih omrežjih vedno znova objavlja zaljubljene in nasmejane fotografije, da je njuna ljubezen pristna pa dokazujejo tudi fotografije paparacev.