Delitev premoženja

Ljubezen med Erjavčevo hčerko (26) in milijonarjem (53) se je po pol leta izpela

R.T.
12. 7. 2021, 11.55
Posodobljeno: 12. 7. 2021, 21.35
Deli članek:

Poročila sta se lanskega novembra, pol leta kasneje je zakona že konec.

Mediaspeed
Med Evo Erjavec in Andrejem Marčičem je v letih kar 27 let razlike.

Eva Erjavec (26), hči nekdanjega predsednika Desusa Karla Erjavca (61), se po komaj pol leta zakonskega stana, v katerega jo je novembra lani vzel milijonar Andrej Marčič (53), ločuje, poročajo Slovenske novice.

V zakonu je dokaj hitro zaškripalo, na poti pa je bil že otrok, ki naj bi dodatno pokvaril odnose med zakoncema. Marčič, direktor podjetja Marand, ki na veliko posluje z državo, naj bi se izselil iz stanovanja v središču Ljubljane, V tem času pa naj bi Erjavec zamenjal ključavnico stanovanja, ne da bi lastnik Marčič to vedel. To naj bi bil tudi povod, da sta se tastom celo zravsala, še poročajo Slovenske novice.

Mediaspeed
Karl Erjavec s hčerko Evo

Tako Marčič kot Erjavec omenjenega incidenta nista hotela potrditi. Erjavec je dejal, da ne ve, o čem govorijo, Marčič pa je bil tiho, a ugibanj o fizičnem sporu ni zavrnil.

Kot pri vsaki ločitvi, je tudi pri tej v igri denar. Novice poročajo, da se bo bila sodna bitka za Marčičevo premoženje. Eva naj bi zahtevala stanovanje v Ljubljani in še njegovo hišo na morju ter sedem tisoč evrov mesečne preživnine.