družinski teror

“Debela, k***a, obupna mati …” Oče je Britney zmerjal v najranljivejših trenutkih

R.T.
5. 7. 2021, 08.35
Posodobljeno: 5. 7. 2021, 08.54
Deli članek:

Na dan prihajajo vedno bolj grozljive podrobnosti o družini priljubljene pevke.

Reuters
Britney Spears

Nekdanja družinska prijateljice Spearsovih Jacqueline Butcher je za ameriške medije izdala, da je Jamie Spears, oče priljubljene ameriške pevkeBritney Spears, svojo hči grdo zmerjal, ko mu je sodišče pred 13 leti nad njo dodelilo skrbništvo. Leta 2008 je bila Britney prisilno hospitalizirana v psihiatrično bolnišnico. Ko je bila začasno izpuščena domov pa je Butcherjeva obiskala družinske prijatelje na domu. Tam je slišala pogovor zaradi katerega ji je bojda postalo slabo.

“Jamie je rekel: ‘Ljubica.’ In mislila sem, da bo rekel, da jo imajo radi, a da potrebuje pomoč. A on je rekel: ‘Debela si. Očka te bo spravil na dieto in ti priskrbel osebnega trenerja, ki te bo spravil nazaj v formo,’” je za revijo New Yorker razkrila Butcherjeva. “Nato je začel nanjo kričati, slina je letela naokoli, on pa jo je zmerjal, da je k***a in obupna mati. Lynne [njegova žena in pevkina mati] je rekla le: ‘Ubogaj očka in te bodo izpustili.”

Profimedia
Britney in njen oče Jamie Spears.

Butcherjeva je za revijo priznala, da obžaluje, da je Spearsovim pomagala pri tem, da so dobili nadzor nad Britney. “Vsi smo mislili, da ji pomagamo. A smo pokvarjeni družini pomagali, da je dobila nadzor nad vsem,” je dejala.

Danes 39-letna pevka je bila za opravilno nesposobno spoznana leta 2008. Odtlej ima nad njo in njenim premoženjem oblast njen oče. Od lanskega novembra soskrbništvo nad Britneyinim premoženjem izvaja tudi finančno podjetje Bessemer Trust, ki pa se je skrbništvu odreklo, odkar je konec prejšnjega meseca pevka na sodišču pričala o grozljivi situaciji v katero jo potiskata institut skrbništva in njen oče.