Na dan zaljubljenih

Meghan in Harry sta se ponovno poklonila princesi Diani

N.S.
17. 2. 2021, 20.46
Deli članek:

Kar se je dolgo šušljalo in ugibalo, je zdaj končno tudi uradno. Princ Harry in Meghan Markle pričakujeta drugega otroka, kar sta celemu svetu obelodanila na valentinovo.

Profimedia
Zakonca Sussex sta zaljubljena do ušes, saj pričakujeta že drugega otroka.

Britanski princ in njegova soproga, ki uradno ne opravljata več kraljevih dolžnosti, sta prihod drugega otroka napovedala v velikem slogu in za to izbrala za mnoge najboljši dan v letu – valentinovo.

Čeprav so vsi na veliko ugibali o drugi nosečnosti nekdanje vojvodinje Susseške, so bili na koncu vsi prijetno presenečeni, ko sta zaljubljena Harry in Meghan na dan zaljubljenih oznanila, da bo njun prvorojenec Archie Harrison, ki bo 6. maja dopolnil dve leti, letos postal starejši brat.

Instagram
Harry in Meghan sta nosečnost obelodanila na valentinov dan. (

Ponovni poklon Diani

Znano je, da se Harry in Meghan v vsaki svoji potezi zelo rada poklonita pokojni princesi Diani, za kar sta poskrbela tudi tokrat. »Datum, ko sta sporočila veselo novico, je še posebno pomemben, saj je pokojna princesa Diana in Harryjeva mama svojo drugo nosečnost, ko je pod srcem nosila prav Harryja, uradno naznanila na valentinovo leta 1984,« je povedal poznavalec britanske kraljeve družine. Spomnimo, pred več kot 30 leti so Dianino nosečnost javno objavili v izjavi, ki jo je sporočila Buckinghamska palača. V njej je pisalo, da sta se kraljica Elizabeta in princ Filip novice zelo »razveselila«. Med drugim so še povedali, da Diana, ki je bila takrat stara 22 let, ni imela nobene preference, ali si želi še enega fantka ali deklico. »Kakršna mati, takšen sin. Očitno se zgodovina spet ponavlja. Saj princ Harry in Meghan pri večini svojih odločitev delujeta v nekakšen poklon Diani, saj gre za identične odločitve, kot jih je imela kraljica ljudskih src,« so še zapisali britanski mediji, ki Diano še danes častijo kot nedotakljivo božanstvo.