NA OČEH JAVNOSTI

FOTO: Maja in Alen neizmerno srečna odštevata dneve do poroda

M.V.
7. 11. 2020, 14.15
Posodobljeno: 7. 11. 2020, 16.45
Deli članek:

Maja Prašnikar in Alen Kobilica svoje zveze nikoli nista na veliko komentirala v medijih, a je nista niti skrivala. Tako tudi ni skrivnost, da bosta kmalu postala novopečena starša.

Tina Goričar/Baltazar studio
Za Majo in Alena bo to prvi otrok, zato je sreča še toliko večja.

Pred približno letom dni so se začela v medijih pojavljati ugibanja, ali sta pevka in inštruktorica fitnesa ter maneken in poslovnež nov zvezdniški par na slovenski sceni.

Maja in Alen sta se namreč sumljivo pogosto skupaj pojavljala na prireditvah, zelo očitno sta bila tudi skupaj na počitnicah, a svoje zveze medijem takrat nista jasno potrdila. Maja je denimo novinarjem dvoumno povedala: »Kar zadeva Alena, lahko za zdaj povem le to, da naju druži ljubezen do življenja in športa.« A kmalu je postalo jasno, da je med njima res pristna ljubezen, saj sta svoje skupne trenutke in ljubeče objeme ves čas delila na družbenih omrežjih. 

Tina Goričar/Baltazar studio
To leto si bo Alen zagotovo zapomnil: avgusta je praznoval Abrahama, novembra pa bo še prvič očka.

Nosečnost

Prav prek njih je Alen 15. julija naznanil veselo novico: »Res je, 'foter' bom!« Maja pa je na svojem instagram računu napisala: »Ne morem te nehati občudovati. Mamica bom! Tako ponosna, hvaležna in to poletje zaljubljena v svoj čudoviti trebušček.« Razkrila je še, da je v tretjem mesecu nosečnosti. Rastoči trebušček je nekdanja pevka skupine Unique nato še večkrat delila s svojimi sledilci, prav tako je par objavil prikupne fotografije in videoposnetke s praznovanja Alenovega 50. rojstnega dne, na katerem sta na karaokah zapela oba.

Brez komentarja

Pred kratkim sta svoje sledilce razveselila še s čudovitimi studijskimi fotografijami pričakujočega para. »Še zadnjič v dvoje,« je ob tem zapisal slepi maneken. Ko smo ju poklicali za komentar, pričakovano nista želela ničesar povedati, sta pa po slišanem več kot očitno v sedmih nebesih in se otročička, ki bo predvidoma na svet privekal konec tega meseca, neskončno veselita. »Spol otroka seveda poznava, a vam ga ne izdava,« se je zasmejal Alen in potrdil, da sta v polni pripravljenosti, saj sta vstopila že v zadnji mesec nosečnosti. Za Alena bo leto 2020 vsekakor nepozabno: konec avgusta je praznoval 50. rojstni dan, mineva tudi dobrih deset let, odkar je zaradi tumorja oslepel, zdaj pa se mu bo izpolnila še ena velika želja – prvič bo postal očka.