SVEŽE

VIDEO: King Foo priredili koncert v drugi dimenziji

N.S.
6. 11. 2020, 21.31
Deli članek:

Kingfoojevsko sporočilo svetu je tu, v obliki risanke in modrosti z dramatično glasbo, polno upanja, podprto s »pixarovsko znanstvenofantastično« 3D-animacijo.

Promocijsko gradivo
Glasbena skupina KiNG FOO vedno znova preseneča.

Priljubljena slovenska glasbena skupina te dni premierno predstavlja kratki 3D-film za pesem We could, ki je še eno presenečenje z novega albuma.

Futuristični video, ki podpira metaforo besedila, prikazuje obdobje spremembe zavrnjenega robotka. Na oddaljenem pritlikavem planetu premaga svoje strahove, se sooči s seboj in se zave, da je vreden popolnega življenja, kljub svojim hibam, zaradi katerih je bil zavržen. »V življenju nas vedno vodi in podpira naša duša, ki v videu igra vlogo sovice in v besedilu zastopa refren: We could not grow, if we were perfect, but perfection we are, when we see, where we are (Ne bi mogli rasti, če bi bili popolni, a smo popolni, ko vidimo, kje smo; op. p.). Glasba z svojo dinamiko, godalnim orkestrom in vokali, skupaj z videom, ki povzdigne in nas spodbudi k razmišljanju, predstavlja epsko, skoraj junaško vrnitev k sebi, združitev s samim seboj, ter pošilja sporočilo vsem, ki so sredi svoje duhovne spremembe, individualno, kolektivno, za večino pa največ v letu 2020,« je povedal Rok Golob, vodja skupine.