OBLETNICA

Teja Jugovic: »Doma se gregamo, imamo probleme«

Eva Jandl
6. 9. 2020, 20.15
Deli članek:

Septembra lani sta se Teja in Jani Jugovic, znani spletni par, poročila. Teja je v čustvenem izlivu povedala, kakšno je njihovo družinsko življenje danes.

Instagram
Septembra lani sta se Teja in Jani se po dolgih letih zveze tudi poročila.

»Biti mama je vrtiljak čustev,« je povedala Teja Jugovic, nekdanja tekmovalka v šovu Gostilna išče šefa, kjer je spoznala svojega moža Janija Jugovica, s katerim imata dva predšolska otroka, deklico Sijo in dečka Inaja. Teja je danes spletna vplivnica, ki rada pokaže utrinke iz vsakdanjega družinskega življenja, kjer ne manjka izletov in nasmejanih obrazov. No, Teja je zdaj priznala, da v resnici nikakor ni tako. »Ljudje mi pišejo, da smo vedno nasmejani, da sta otroka super in da sva z Janijem tako zaljubljena, a ni res. Ampak takšnih trenutkov nimam časa niti pokazati, na primer pred dnevi, ko smo imeli zjutraj tri ure dretja,« je razkrila Teja. In zagotovo se veliko mamic poistoveti z njo, ko doda še, da si najbolj želi, da bi jo mož kdaj pohvalil.

Osebni arhiv
Rada pokažeta lepe in nasmejane družinske trenutke.

»POROČILA SVA SE PRAVI ČAS«

»Nisem vedno pozitivna in nasmejana. Sodimo v kategorijo normalnih družin, kjer imajo otroci izpade, borbe med sabo, z Janijem se kregava, zelo veliko, imamo probleme, težave. Piše mi res veliko mamic, ki imajo prav takšne težave, in želim povedati, da je to normalno. Res je težko, materinstvo je ena sama borba s samim seboj.« Pravi, da je najhuje, ko se potem spopada še z občutki krivde, ker je bila takšna do otrok. In se potem, ko oba odpelje v vrtec, doma joka in je tesnobna. A Teja nam je še povedala, da nima težav s tem, da prizna tudi takšne stvari. »To je moja samoterapija, tako se izpovem in očistim, in sem potem bolje.« Sicer pa nam je še zaupala, da se leto dni po poroki ne počuti nič drugače. »Pravi čas sva se poročila. In ob tem, ko sem povedala, kako zna biti grozno, bi rada povedala še to, da je najhuje, ko so otroci majhni, stari leto ali dve. Potem je vseeno vedno bolje in mislim, da ni treba takoj vreči puške v koruzo, se ločiti in raziti, ampak je treba malce stisniti zobe.«