Razhod

Štiri velike poroke in žalostne ločitve Borisa Novkovića

N.S.
4. 9. 2020, 21.33
Deli članek:

Pri naših južnih sosedih je včeraj odjeknila vest, da se je priljubljeni glasbenik Boris Novković razšel s kar 25 let mlajšo in že četrto ženo Iris Volf.

Mediaspeed
Sveže samski Boris Novković

Hrvaški glasbenik Boris Novković, ki se ga najbolj spominjamo po legendarni pesmi Tamara in evrovizijski uspešnici Vukovi umiru sami, je spet na voljo za vse oboževalke.

Na dan je namreč prišla sočna novica, da se je Novković razšel s svojo četrto ženo Iris Volf, študentko oblikovanja, ki je bila leta 2016 okronana za najbolj seksi Hrvatico in s katero sta lani dobila hčerkico Si. Novico o razhodu je komentiral tudi pevec, ki je za hrvaške medije dejal: »Z Iris sva se razšla, a nihče od naju ni uporabil besede ločitev!« Zvezdniški parček, ki se je poročil pred letom in pol, sicer še vedno živi skupaj, saj si želita le najboljše za njuno družino. Boris in Iris, ki sta skupaj od leta 2018, sta se v preteklosti večkrat srečala z mnenji, da se njuna zveza ne bo obdržala, saj je razlika v letih med njima prevelika. Pevec je namreč od svetlolaske starejši kar 25 let. Iz prejšnjega zakona ima Boris že dva otroka, drugače je to zanj že četrti zakon. Njegov prvi zakon z Bojano Gregorić Vejzović je trajal pet let, ljubezen z novinarko Lucijo Matić se je končala po osmih letih in pol, zakon z Ines Katić pa je trajal le osem mesecev. In čeprav je Iris v začetku njune romance na družbenem omrežju delila kar nekaj romantičnih zapisov, v katerih je med drugim razkril, da je bila to ljubezen na prvi pogled, se je ta ljubezen v času karantene očitno skrhala. Novice o razhodu zvezdnika pa so mnogim oboževalkam vlile upanja, saj na hrvaški estradi kroži šala, da se Boris drži mota: mlajša je, slajša je.