Zvezdniški otroci

Številni znani Slovenci so postali starši

N.S.
3. 9. 2020, 06.58
Posodobljeno: 3. 9. 2020, 13.42
Deli članek:

Tako kot v Hollywoodu, kjer so te dni vesele novice o naraščaju sporočili številni zvezdniki, med drugimi Ed Sheeran in Katy Perry, so na domačem zvezdnatem nebu svoje naraščaje pozdravili na svet številni znani Slovenci in Slovenke.

Mediaspeed
Priljubljena igralka Ana Urbanc je rodila hčerko.

Letošnje poletje bo zagotovo ostalo v zelo lepem spominu tistim znanim obrazom, ki so te dni postali novopečeni starši, strici in tete.

Veselo novico o rojstvu drugega otroka je sporočila pevka Žana Povše, ki je poročena s hrvaškim glasbenikom Borisom Timom. »Ljudje, danes ob 19.27 sem postal najsrečnejši oče, mož prečudovite žene, ki je rodila najinega malega in najino prvo avtorsko delo (na to temo). Leo, dobrodošel,« je pred nekaj dnevi zapisal Boris in dodal, da je Žana rodila v porodnišnici v Novem mestu. Pevka ima sicer že enega otroka, hčerko Kiaro, ki se ji je rodila v prvem zakonu z Danijem Salobirjem.

Instagram
Žana Povše Time in Boris Time sta postala starša sinčku Leu.

Resničnostni otrok

Minuli konec tedna pa se je svoje prve deklice razveselil najbolj svež parček šova Ljubezen po domače, Damjan Šalamun in Barbara Pastirk. Njuno zvezo je nadgradila hčerkica Ajda Zarja, ki se je rodila v murskosoboški porodnišnici in s svojim prihodom par še bolj povezala. Ajda Zarja je ob rojstvu tehtala 2760 gramov, velika je bila 50 centimetrov, presrečni očka pa je ob veselem dogodku povedal, da se obe počutita dobro, čeprav sta nekoliko utrujeni.

Arhiv
Junakoma resničnostnega šova Ljubezen po domače se je rodila hčerka Ajda Zarja.

Skrivnostna igralka

Pred dnevi je svojo novo življenjsko vlogo sprejela tudi priljubljena igralka Ana Urbanc, ki je v slovenski seriji Reka ljubezni igrala pretkano in razvajeno Valentino. Presrečna mamica se je s partnerjem razveselila hčerke Ive, o čemer so prvi poročali v reviji Zvezde Lady.