Nova pesem

Neda Ukraden o tem Slovencu govori zgolj v presežkih

PR
17. 8. 2020, 09.55
Deli članek:

Simpatični, prijazen, talentiran ... Komu je legendarna pevka namenila te besede?

Neo Visuals
Neda Ukraden

Neda Ukraden je včeraj, na svoj 70. rojstni dan, javnosti predstavila svojo čisto novo pesem Za pravo ljubav, ki jo je za njo pripravil slovenski producent Raay, za besedilo pa je poskrbel hrvaški avtor besedil Nenad Ninčević.

Gre že za drugo njihovo sodelovanje po hitu Ni Dubai, ni Hawaii, ki ga je Neda posnela skupaj z Luko Basijem. Zato nas je zanimalo, kakšni so pevkini vtisi o slovenskem producentu. "Pri novih pesmih sem začela s sodelovanjem z resnično talentiranim, dragim in simpatičnim Raayem ter njegovo celotno ekipo. Moram reči, da sem nad tem sodelovanjem navdušena. Pozitivno sem presenečena nad načinom, pristopom in razmišljanju neke mlade osebe, saj je Raay zame zagotovo mlad in talentiran človek, kljub temu, da ima za sabo že impresivno število hitov," nam je zaupala priljubljena pevka in razkrila še nekaj o pesmi. "Gre za prekrasno ljubezensko pesem, ki me je takoj, po prvem poslušanju, že kupila. Predvsem z brezčasno temo, tekst je napisal Nenad Ninčević, in melodijo."

Neo Visuals
RAAY, LUKA BASI & NEDA UKRADEN

Pohvalila pa je tudi mladega Luko Basija. "O njem sem resnično slišala samo najboljše stvari, šele, ko sva se spoznala v živo, pa sem se nekako prepričala o tem, kako zelo talentiran, prijazen, simpatičen, preprost in nadvse profesionalen prijatelj, pevec, glasbenik je. Resnično sem vesela, da sva se skupaj znašla v tem duetu, ki je postal pravi hit. Tudi tukaj pa sta bili njegova in moja energija fantastični. Že od prvih taktov, ko sem slišala Lukov glas v pesmi, sem vedela, da bo to popoln zadetek in da bosta najina glasova, kljub temu, da je na začetku to zvenelo nepredstavljivo, odlično ujela."