"Moj organizem je izstavil račun"

Lepa Brena: 40 let sem živela v norišnici

R.T.
17. 4. 2020, 14.58
Posodobljeno: 17. 4. 2020, 21.00
Deli članek:

V dneh, ko nas je izredno stanje prisililo, da svoj čas preživljamo doma, se nekateri dolgočasijo, spet drugim pa je obdobje koronakrize prineslo nekaj oddiha. Med slednjimi je tudi balkanska pevka Lepa Brena.

Instagram
Lepi Breni v teh časih nič ne manjka.

Lepa Brena čas, ko razsaja zloglasni koronavirus, preživlja doma v družbi svojega soproga Bobana Živojinovića in sinov Stefana in Viktorja

"Moja generacija je bila vzgojena po pravilu: delo, delo in disciplina. Zato mi med izolacijo ni težko. Zavedam se globalne težave. To je priložnost, da drug drugega spoznamo v kriznih trenutkih a tudi, da vidimo, kako smo mi vzgajali otroke. Preizkušnje v življenju so velike," je povedala za srbski portal Kurir. 

Poudarila je, da zadnjih 20 let ni bila posvečena sebi. "Pogrešala sem dom, vendar kot racionalna oseba, v vsem iščem duhovni mir ter to da se vsak član moje družine počuti dobro," je navedla in dodala, da ji ravno zato trenutno ni dolgočasno ter da uživa v gospodinjskih opravilih, prav tako rada igra tudi namizni tenis. "Že to, da ne kupujem ničesar, zame pomeni dopust. Desetletja sem morala nenehno kupovati nova oblačila in ličila. Nenehno se mi je nekam mudilo. Celih 40 let sem živela v norišnici, ta mir mi prija. Moj organizem je izstavil račun, za vse, kar sem v preteklosti delala napačno. Sedaj jem samo, ko sem lačna in se izogibam mesu," je pojasnila. 

O času koronakrize ramišlja kot o svojevrstnem čiščenju "nas samih ter planeta v ekološkem smislu". Navedla je, da pogreša prijatelje, med katerimi so nekateri zboleli za covid-19 in publiko ter pozvala k strpnosti.