ZNA ŠOKIRATI

V resnici je precej temperamenten človek

Eva Jandl
16. 4. 2020, 21.00
Deli članek:

Mladi pevski talent je pokazal, da lahko menjava glasbene sloge, a pozornost je požel tudi z videospotom, kjer ima glavno vlogo razvpiti Jan Klobasa iz šova Kmetija.

Osebni arhiv
Tilen Lotrič

Vedno zabavni Tilen Lotrič (20) uresničuje, kar je napovedal pred dobrim letom, ko mu je zmaga v šovu Slovenija ima talent za las ušla: da se bo s trdim delom in vztrajnostjo prebil na slovensko glasbeno prizorišče. Tako je kljub trenutni krizi izdal svojo četrto samostojno skladbo z naslovom Vino, ki je v nekaj dnevih dosegla veliko poslušalcev in poslušalk, za kar ima verjetno zasluge tudi videospot, vsaj če sodimo po odzivih.

NOVI GLASBENI SLOG

V videospotu namreč nastopa zadnji zmagovalec šova Kmetija Jan Klobasa, ki se objema z brhko mladenko Lauro Lepopold, ki je po Tilnovih besedah le dobra prijateljica. Pozornost pa je vzbudil tudi nov glasbeni slog. »Pesem vino je sveža in energična,« pravi Tilen. »Hiter tempo pesmi in melos Dalmacije mi ustrezata, pa tudi živahnejši temperament. V resnici sem zelo temperamenten,« pravi pevec, ki je sicer pozornost zbudil tudi z dvema duetoma, kjer je dokazal, da je res vrhunski vokalist: zapel je s Poskočnimi muzikanti, odlično se je ujel tudi z Nušo Derenda.