Dobrodelnost

VIDEO: DiCaprio: Vas je zanimalo, kako je delati z menoj in De Nirom? To je vaša priložnost

R.T.
16. 4. 2020, 16.50
Posodobljeno: 16. 4. 2020, 17.03
Deli članek:

Tisti, ki bodo prispevali sredstva za pomoč Američanom, ki jih je koronakriza prizadela, bodo lahko spoznali svoje idole.

Zajem zaslonske slike
Srečnež bo lahko spoznal znanega igralca.

Ljudje, ki bodo prispevali sredstva v All In Challenge sklad, namenjen tistim Američanom, ki jih je prizadel zloglasni koronavirus, bodo nagrajeni. Projekt, v katerem sodelujejo številne znane osebnosti, je stekel že v torek, doslej pa so zbrali nekaj manj kot šest milijonov ameriških zelencev.

Tisti, ki bodo pomagali s prostovoljnimi prispevki, bodo imeli priložnost spoznati številne zvezde. Pevec Justin Bieber bo po končani koronakrizi obiskal enega od srečnežev na domu in mu ali ji zapel pesem One Less Lonely Girl. Drugi nagrajenec bo lahko z Justinom Timberlakeom odigral partijo golfa, medtem ko bo nekdo ob boku z voditeljico Ellen DeGeneres vodil njeno oddajo. Igralec Matthew McConaughey pa je razveselil s ponudbo, da si bo en od srečnih donatorjev v njegovi zasebni loži lahko ogledal tekmo ameriškega nogometa v Teksasu. 

Zgoraj naštetim imenom sta se sedaj pridružila tudi igralca Robert De Niro in Leonardo DiCaprio. Slednji je na družbeno omrežje Twitter objavil video sporočilo in zapisal: "Če vas je kadarkoli zanimalo, kako je delati z velikim Martinom Scorsesejem, De Nirom in mano, je to vaša priložnost". Srečnež bo namreč lahko zakorakal za kulisami snemanja filma Killers of the Flower Moon in se pridružil omenjeni trojici.