Back vokali

Zapoj z Anejem in Rokom (BQL) v prihajajoči poletni uspešnici!

N.N.
14. 4. 2020, 09.51
Posodobljeno: 14. 4. 2020, 09.53
Deli članek:

Brata Anej in Rok Pilej, vsem dobro znana pevca skupine BQL, kljub karanteni ne mirujeta.

Radio 1
Za poletno uspešnico bosta poskrbela Radio 1 in Orbit.

Ravno sta kot ambasadorja projekta Čas, da zablestiš, sredi priprave nove skladbe. Za poletno uspešnico bosta poskrbela Radio 1 in Orbit, glavni zvezdi pa bosta že omenjena pevca, skupaj z izbranimi poslušalci Radia 1.

»Izredno sva vesela, da je letos prišel čas, da talenti zablestijo in da jim lahko ponudiva sodelovanje pri prihajajoči pesmi. Tudi sama sva začela na talent šovu in se zavedava priložnosti, ki jo lahko dobi nekdo, ki trenutno nastopa samo v duetu s šamponom pod tušem (smeh),« sta povedala Rok in Anej, ki se obračata na poslušalce radia. Iščeta back vokale, torej tiste, ki bodo popestrili skladbo s svojimi glasovi.

»Vsekakor iščemo pravo energijo, dober vokal, simpatičnost. Prijavijo se lahko tako fantje, kot dekleta, ki bodo z nama zapeli v poletnem hitu in nastopili v videospotu. Komaj čakava, da vidiva različne glasbene talente na kupu,« sta navdušeno dejala brata Pilej.

In kako se lahko nadebudni talenti prijavijo? Videoposnetek petja svoje najljubše pesmi prijavijo na radio1.si in že so korak bližje avdiciji, ki bo potekala maja in na kateri bodo izbrali zmagovalca. Novo pesem pa bodo javnosti predstavili 22. junija.