PODROBNOSTI

Meghan zelo uživa, Harry pa močno trpi

N.S.
4. 3. 2020, 20.30
Deli članek:

Vse odkar sta se Harry in Meghan preselila v Kanado, svet samo opazuje, kaj se dogaja. Meghan se tam počuti zelo dobro, znova je srečna in nasmejana. Kar pa je daleč od tega, kar bi lahko rekli za princa Harryja, ki menda zelo trpi.

Profimedia
Harry in Meghan sta najbolj obrekovana zvezdnika v zadnjem letu.

Harry in Meghan sta verjetno najbolj obrekovana zvezdnika v zadnjem letu, saj sta odstopila od kraljevih dolžnosti in iz kraljeve družine. Poznavalci kraljeve družine in njihovih medsebojnih odnosov so to potezo že nekaj časa napovedovali, saj naj bi bila Meghan neukrotljiva, hrepenela naj bi po neodvisnosti in si želela še naprej opravljati delo poklicne igralke, kar pa ji po poroki s Harryjem zaradi kraljevih pravil ni bilo dovoljeno. Nekdanja vojvodinja, ki hrepeni po vrnitvi pred kamere, je agentu razkrila, v kakšni vlogi se želi preizkusiti. Zdaj, ko sta s princem Harryjem finančno neodvisna, je želja po razvoju samostojne kariere v Hollywoodu še močnejša. Ker se zaveda, da bi jo gledalci zaradi vloge vojvodinje težko sprejeli kot glavni filmski lik, išče nekaj, kar bi bilo odmevno, vendar je ne bi nujno postavljalo v sam fokus. Tak bi lahko bil film o superjunakinji, saj takšne vrste vloga igralk ne stigmatizira več. V podobne čevlje so stopile že megazvezdnice Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence, Halle Berry in druge.

RESNICA O HARRYJU?

Medtem ko Meghan uživa na svobodi in se pripravlja na vrnitev v Hollywood, pa se s celotno zadevo z opustitvijo kraljevih dolžnosti in selitvijo v Kanado težje spopada princ Harry, kar je za dokumentarec razkril njegov dolgoletni prijatelj Nacho Figueras: »Nekaj dni nazaj sem se pogovarjal s Harryjem. Precej je pretrpel zaradi vseh dogodkov, ki so se mu zgodili v zadnjem času. Še vedno precej trpi zaradi vseh ljudi, ki obsojajo njegove odločitve in dejanja.« Poleg tega je Nacho dodal, da Harry zgolj poskuša storiti, kar je najboljše za njegovo družino. »Je le oče, človek, ki poskuša zaščititi svojega mladička in svojo levinjo pred vsem, kar bi lahko predstavljalo nevarnost,« je še dodal Figueras. »Postal je čudovit moški; moški, na katerega bi bila njegova mama zelo ponosna!«je zaključil.