Saga se nadaljuje

On trdi, da sta se razšla, Severina pa ...

R.T.
4. 3. 2020, 08.56
Posodobljeno: 4. 3. 2020, 09.11
Deli članek:

On trdi eno, ona drugo.

M24
Hrvaška pevka mora odstraniti vse fotografije 7-letnega sina, ki ga ima s srbskim podjetnikom 54-letnim Milanom Popovićem.

Hrvaški mediji so včeraj poročali, da je sodelovanja med hrvaško pevko in njenim menedžerjem konec. To je za portal 24sata potrdil sam Alen Ključe in povedal, da so razhodu botrovale zdravstvene težave. "Resnica je, da sva se s Severino razšla. Imel sem velike zdravstvene težave, nisem mogel več slediti temu tempu," je povedal za omenjeno spletno stran. Ključe je izpostavil, da o Severini misli vse najboljše. Vesti, ki so jih posredovali nekateri balkanski mediji, da naj bi ga Severinin soprog napadel, je označil za laž. To naj bi se sicer zgodilo, ker Igor Alenu ni želel izplačati dogovorjenega zneska po pevkini turneji, po incidentu naj bi posredovala tudi policija, Ključe pa tega ni želel komentirati.

Sedaj so v javnost pricurljale nove informacije. Sodelovanja med zvezdnico in menedžerjem naj bi bilo konec že novembra lani, štiri mesece potem ko sta sklenila poslovno zavezništvo. Ko je Severinina ekipa po nastopu v beograjski Areni zapustila hotel, so se vsi čudili, čemu Ključe sedi sam za mizo. Da ni več njen menedžer, naj bi decembra izvedel od Dušana Jungera, o katerem se je na začetku leta špekuliralo kot o bodočem menedžerju. Kot je za 24sata povedal nekdanji Severinin prijatelj, je Igor Kojić takrat sam poklical Jungerja, mu predal ključe in povedal, da Alen ne dela več za Severino. 

Sedaj pa se je oglasila tudi Severina. Čeprav je Ključe sam potrdil, da s pevko ne sodelujeta več, pevka trdi: »Ne morem razumeti, zakaj me želi nekdo vztrajno spreti s soprogom in sodelavci«.