Pod lupo

Modna milica: Veliko golote, omelo, čipkasti gležnjarčki in svetovljan

Modna Milica
4. 3. 2020, 06.55
Posodobljeno: 10. 3. 2020, 14.53
Deli članek:

Razstava aktov z naslovom Boginja fotografa Aleša Bravničarja je na dogodek privabila veliko znanih osebnosti.

Mediaspeed
Gaja Bobek in Marjanca Polutnik

Poleg razgaljenih deklet na fotografijah so pozornost naše Modne Milice vzbudile tudi nevsakdanje oblečene obiskovalke.

Gaja Bobek in Marjanca Polutnik, manekenki

Ej, ej, ej, kako vroči dekleti. Tako luškani pa tako brez stila. Sploh nimam težav s tem, da sta se slekli za revijo in pokazali, za denar seveda, s čim vse ju je bog obdaril. Ne razumem pa, zakaj to svoje bogastvo gratis razkazujeta na tržnici. Pardon, razstavi slik. Razumem, da sta na steni, na slikah tudi onidve, goli. Verjamem, da so vsi obiskovalci razstave to opazili. A vseeno sta čutili veliko potrebo, da se ju zazna tudi mimo njunih golih slik. Gaja se mi, ker je prišla na dogodek brez žabic in v premajhnih sandalčkih, primernih za striptizeto, prav smili. Njen simpatični večerni suknjič kazi rožnati nedrček. Vseeno je boljše, kot če ga sploh ne bi imela. Marjanco imam pa močno na sumu, da se je na razstavi v temle poceni stajlingu ustavila na poti v nočni klub dvomljivega slovesa. Ne vem, ali mama ve, da si je izposodila njene salonarje. 

Nadiya Bychkova, plesalka

Mediaspeed
Nadiya Bychkova

Nadiya je dober primer, kako si lahko seksi, a vseeno nisi vulgarna. Kako lahko z dobrim izborom obleke pokažeš veliko, a vseeno ostaneš v okviru dobrega okusa. Opazim njene dolge noge in moram pohvaliti čipkaste gležnjarčke, ki njenemu videzu pridajajo okus glamurja. Letos modni kos oblačil, daljši suknjič, kljub strogosti pri zapenjanju vabi, da pokukaš, kaj se skriva za temi zlatimi gumbi. Celotno podobo je Nadiya zaokrožila z decentno pisemsko torbico in nevpadljivim zlatim nakitom. Sedi, pet.

Anja Jenko, manekenka, influencerka

Mediaspeed
Anja Jenko

Anjo javnost pozna predvsem po njenih golih fotografijah, po znanem očetu, po neposrečeni izbiri moških, trenutni je namreč obtožen ropa treh bančnih poslovalnic, in po tem, da vedno dviguje prah, tam kjer se pojavi. Tudi tokrat ni razočarala. Hlače še kupim, a le če bi jih Anja prej zlikala. Za tole rožnato skrpucalo, ki bolj odkriva kot skriva, pa težko najdem besedo, s katero bi opisala ta nenavaden kos obleke. Nekaj podobnega imam doma za brisanje prahu, na pamet pa mi ni padlo, da bi lahko omelo obesila na svoje dojke. Človek se uči, dokler je živ.

Aleš Bravničar, fotograf

Mediaspeed
Aleš Bravničar

Od človeka, ki je slekel največ Slovenk, ne pričakujem drugega kot dober in sproščen stil oblačenja. Dvomim, da bi se ženskice tako hitre slekle pred nekom, ki ima pivski trebušček in si majico tlači za hlače. Na prvi pogled nič pretresljivega, Aleš se skriva za varnimi barvami, a džins s spodvihanimi hlačnicami in suknjič z ozkim ovratnikom mu dobro sedeta. Njegov arabski šal na vse skupaj doda pridih svetovljanstva in občutek, da se Aleš ne jemlje preveč resno. Masivna ura, veriga na boku in broška v obliki srčka kažejo, da pri njem oblačenje ni samo naključje. Bojim se, da če bi me takole pogledal, bi tudi moje cunje padle z mene. Same od sebe.