Počilo je

Sedaj je Severino zapustil tudi on

R.T.
3. 3. 2020, 08.46
Posodobljeno: 3. 3. 2020, 10.11
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina je prebrodila težavno obdobje. Izgubila je skrbništvo nad sinom Aleksandrom, balkanski mediji so v preteklih dneh pisali, da tudi njenemu zakonu ne kaže najbolje. Sedaj pa je kot strela z jasnega udarila vest, da jo je zapustil tudi on.

M24
Severina je sedaj ostala tudi brez menedžerja.

Severina Kojić je lani v poletnih mesecih odpustila moža Igorja, ki je bil nekaj mesecev njen menedžer, ter zaposlila novega. Njegovo mesto je julija zasedel Alen Ključe, ki na Hrvaškem in v širši regiji organizira koncerte in prireditve. V preteklosti sta pri določenih projektih že sodelovala.

Ključe je sicer organiziral tudi koncerte v zagrebški Areni za Lepo Breno, Željka Joksimovića in Prljavo kazalište

Sedaj pa hrvaški mediji poročajo, da je sodelovanja med Alenom in Severino, konec. Razlog? Sedaj že nekdanji menedžer trdi, da zdravstvene težave, mnogi mu ne verjamejo. "Resnica je, da sva se s Severino razšla. Imel sem velike zdravstvene težave, nisem mogel več slediti temu tempu," je povedal za hrvaško spletno stran 24sata. Ključe je izpostavil, da o Severini misli vse najboljše. Poudaril je, da bosta v prihodnosti občasno še sodelovala. Čeprav o podrobnostih ni želel govoriti pa so novinarji omenjenega portala izvedeli, da so se zdravniki nedolgo nazaj borili za njegovo življenje. V eni od zagrebških bolnišnic so ga urgentno operirali, potem ko se je žolčni kamen zataknil v kanalu, ki vodi iz žolčnika v črevesje. Žolčnik je nato prizadela infekcija, kirurgi pa so hitro ukrepali.  

Informacije, ki so jih posredovali nekateri balkanski mediji, da naj bi ga Severinin soprog napadel, je označil za laž. To naj bi se sicer zgodilo, ker Igor Alenu ni želel izplačati dogovorjenega zneska po pevkini turneji, po incidentu naj bi posredovala tudi policija, Ključe pa tega ni želel komentirati.