Nina Donelli z ganljivo zgodbo

FOTO: "Ati je za božič na večerjo pripeljal brezdomca"

E.J.
24. 12. 2019, 20.25
Deli članek:

Nina Donelli pravi, da je božič zanjo eden najpomembnejših dni v letu, zaupala pa nam je tudi lepo družinsko zgodbo o dobrem delu svoje družine.

Osebni arhiv
Mlada pevka velja za pravo gurmanko in se še posebej veseli božične večerje.

Mlada pevka Nina Donelli (22) ne skriva, da obožuje božič. »Za praznike imam rada postavljanje smrečice, prav uživam v tem, pa seveda praznično večerjo. Božič je zame eden najpomembnejših dni v letu. Na mizi ne smeta manjkati toast in biftek. Še posebej se veselim vonja po domači hrani. Vsi, ki me poznajo, vedo, da sem velika gurmanka,« je dejala Nina, ki se najbolj veseli družinskih trenutkov. »Za praznike se rada družim z najbližjimi, saj se vsi premalo družimo. Glede daril lahko rečem, da ne potrebujem nič materialnega. Predvsem si želim zdravja in tega, da bi me imeli radi še naprej. Pri darilih sicer pri nas po navadi ženske stopimo skupaj in kupimo za vso družino. Včasih nas malo zanese, pa malo preveč zapravimo. Imamo navado, da se med sabo vprašamo, kaj kdo potrebuje, in potem tisto kupimo, saj tako vemo, da so darila uporabna.« Nina je povedala tudi zelo lepo družinsko zgodbo o božiču. »Pred dvema letoma je ati pripeljal za božič na večerjo brezdomca. To se mi je zdelo izjemno lepo in me je zelo ganilo. Z veseljem smo mu vsaj za tisti večer pričarali toplo in družinsko vzdušje,« je opisala decembrsko dobro delo.

Osebni arhiv
To leto je bilo zanjo uspešno tako doma kot na Hrvaškem.

Zavrnila ponudbo

Nina tokrat za praznike verjetno ne bo stala na odru. »To leto sem imela ponudbo za silvestrovo, a sem se na koncu odločila, da bom raje doma s svojimi bližnjimi. Bom pa najbrž skok v novo leto z njimi preživela nekje zunaj, kjer bom lahko videla ognjemet. Za silvestrovo je bilo drugače vedno zanimivo nastopati, a seveda tudi naporno. Za novo leto nisem bila nikoli daleč od doma, vedno sem praznovala nekje blizu doma.« In kaj si ob novem letu želi? »Želim si, da bi bilo še naprej polno sreče in zdravja, da bi še naprej ustvarjala glasbo in stala po odrih tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.«