Zabava

Strašljiva izkušnja na snemanju videospota

N.S.
24. 12. 2019, 06.55
Deli članek:

Simpatični slovenski pevec Mark Zebra, ki je pred časom navduševal z uspešnicami S.O.S., Marina in še mnogimi drugimi, je tokrat izdal novo pesem z naslovom 3 noči.

Jaka Knipic, Menart Records
nova pesem 3 noči je rezultat Markovega razmišljanja o bivšem dekletu.

Mariborski pevec Mark Zebra priznava, da se v njegovi novi pesmi skriva tudi biografska nota.

»Pesem 3 noči je nastajala kar nekaj mesecev. Kmalu po izidu pesmi S.O.S. sem dobil navdih za novo pesem, saj sem predolgo razmišljal o nekdanjem dekletu,« je ob izidu povedal Mark. »Poklical sem Roka Lunačka in Krešimirja Tomca in takoj smo se lotili ustvarjanja,« je še dodal in nam zaupal, da je bil videospot posnet na enem izmed najlepših dvorcev v Sloveniji.

»Lastnik nas je opozoril, da na dvorcu lahko tudi straši, kar smo na lastni koži izkusili tudi sami,« je povedal in dodal, da je njegov kolega na dvorišču zagledal deklico v beli obleki. »Vsi smo se le spogledali in nasmejali, zatem pa pohiteli, da smo opremo pospravili v avtomobile in čim prej odšli,« je o izkušnji še povedal vedno nasmejani glasbenik Mark Zebra in iskreno dodal, da duhov res ne mara, saj ima že od mladih nog fobijo pred paranormalnimi dogodki in zato zanje noče nisi slišati.