Zabava

FOTO in VIDEO: Zakaj je Miha Deželak skočil z mostu?

R.T.
16. 12. 2019, 13.30
Posodobljeno: 16. 12. 2019, 13.44
Deli članek:

Voditelji najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, kot po tekočem traku opravljajo izzive, ki jim jih je zadal programski direktor Andrej Vodušek – Gargamel in zaradi katerih premagujejo svoje največje strahove.

Darja Štravs Tisu
Potem, ko je Anja Ramšak s potapljanjem v bazenu premagala strah pred globino, Jana Morelj pa s skokom s padalom strah pred višino, je bil sedaj na vrsti še Miha Deželak.

Potem, ko je Anja Ramšak s potapljanjem v bazenu premagala strah pred globino, Jana Morelj pa s skokom s padalom strah pred višino, je bil sedaj na vrsti še Miha Deželak. Z ekipo se je podal na Maslenički most, kjer ga je čakal ogromen izziv, skok z elastiko (bungee jumping).

»Jaz se močno bojim višine, bojim se tega, kako bom stal tam gor in pogledal dol v prepad, v to globino. To res ni hec, to je bolano. Roke se mi potijo, ne vem sploh kako bom našel toliko enega poguma, da bom skočil. To bom naredil izključno zaradi tega, da bomo pomagali ljudem. Jaz tega nikoli v življenju drugače ne bi naredil,« je s cmokom v grlu dejal Miha, ki bo skupaj z Denisom Avdićem, Jano in Anjo v četrtek 19. decembra, v živo iz Kongresnega trga vodil 28-urni dobrodelni maraton. Radio 1 in dm sta v tradicionalni dobrodelni akciji združila moči, da bi pomagala družinam v stiski in jim omogočila lepše praznike. Samo lansko leto so zbrali več kot 300.000 evrov. 

Ob 19h se bo na Kongresnem trgu zgodil glasbeni spektakel, ki ga bo povezoval Denis Avdić. Najprej bodo nastopili stand up komiki, nato bodo obiskovalci lahko uživali na koncertu ekipe Znan obraz ima svoj glas, za božično vzdušje pa bo poskrbela skupina Pop Design, ki bo zapela uspešnico Na božično noč.

V videoposnetku si poglejte kako je Miha skočil z mostu. Če bo vsem štirim prijateljem uspelo opraviti izzive, bo Gargamel v dobrodelni sklad prispeval 10.000 eur.