Zabava

Se Alya poslavlja od dolgih blond las?

R.T.
27. 9. 2019, 12.11
Posodobljeno: 27. 9. 2019, 12.14
Deli članek:

Pevka Alya in voditeljica Radia 2, Eva Cimbola, sta prijateljici že skoraj deset let. Odlično se razumeta, večkrat se dobita na kavi in debatirata o različnih življenjskih temah. Sedaj pa je jo je Eva postavila pred nepredstavljiv izziv.

Radio 2
Robert Pečnik Pečo, Alya in Eva Cimbola.

Lepotički priznata, da ju je združila ista frizerka. »Ko sva v enem obdobju imeli isto frizerko, sva se najbolj povezali tudi zasebno. To so tisti časi, ko sva obe imeli isto frizuro, kratke blond lase. Glede na to, da sem jaz sedaj rjavolaska, Alya, bi šla mogoče tudi ti sedaj na rjavo barvo?,« je Alyo vprašala Eva

»Joj ne, še nikoli nisem bila rjava! Pred leti sem bila že črna. No, včasih sem imela tudi roza lase, bila sem znana rozika. (smeh). Sicer pa sem imela že rdeča, oranžna, rumena, siva in hombre pramena,« je pojasnila simpatična pevka, ki je na radiu predstavljala svojo novo pesem Spet zaljubljena. »Vsi me sprašujete, če sem spet zaljubljena! To je samo pesem. Sem pa zaljubljena v življenje. In vedno rada pridem poljubčkati Roberta Pečnika Pečota in Evo,« je v smehu sklenila glasbenica.