Uspeh

Stevana je kontaktirala sama kraljica Ceca

N.S.
27. 9. 2019, 06.58
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Dragan Stevanović, ki po novem ustvarja pod imenom Stevan, velja za enega tistih Slovencev, ki z glasbo redno navdušuje Balkan in vsakič znova dokazuje, da uživa v njej in trdo dela za svoj uspeh. Zdaj se ta še bolj strmo vzpenja.

Arhiv časopisa Novice Svet24
Ljubljančan, ki po novem poje pod umetniškim imenom Stevan, postaja vse bolj vroča roba na Balkanu.

Ljubljančan srbsko-črnogorskih korenin se lahko pohvali s skladbami, ki so v zelo kratkem času na youtubu dosegle izjemne uspehe, zato ni nič nenavadnega, da so Stevana povabili na obletnico srbskega Pink TV, ki je praznoval 25 let. Izvedeli smo, da so bila povabila na praznovanje najbolj vroča roba na srbski estradi, saj so jih dobili le izbranci, Stevan pa je imel privilegij, da je bil povabljen na dogodek kot gost.

Veselo presenečenje

Pred dnevi pa je v srbskih medijih na dan prišla tudi novica, da sta Stevana kontaktirali dve največji balkanski zvezdi – turbofolk kraljica Svetlana Ražnatović - Ceca in najbolj vroča tekstopiska Marina Tucaković, ki je podpisana pod stotine največjih glasbenih hitov. Bili sta namreč navdušeni nad njegovim vokalom, ko sta na spletu videli Stevanov video cover pesmi Saše Kovačevića. Stevan trenutno polni vse srbske medije, kjer mu pravijo kar »slovenski Toše«. Izvedeli smo še, da v kratkem na radijske postaje prihaja duet, ki ga je Stevan posnel z eno večjih srbskih zvezd, zato že komaj čakamo, da slišimo in vidimo, s kom.