Dahnila sta usodni "da"

FOTO: DJ, ki je nastopal tudi v Sloveniji, za ženo vzel 27 let mlajšo

R.T.
25. 9. 2019, 13.15
Posodobljeno: 25. 9. 2019, 13.18
Deli članek:

50-letni danski glasbenik Tijs Michiel Verwest, bolj znan kot DJ Tiësto je vstopil v zakonski stan z izbranko Anniko Backes, 23-letno manekenko.

Profimedia
DJ Tiësto in Annika

DJ, čigar premoženje znaša 120 milijonov dolarjev (potemtakem gre za šestega najbolje plačanega DJ-a na svetu), je Anniko spoznal v eni od restavracij v New Yorku leta 2015. Predstavili naj bi ju njuni skupni prijatelji, par pa je vse od takrat nerazdružjiv.

Leta 2018 pa je 50-letnik na Maldivih zbral pogum in Anniko zaprosil. Poroko sta načrtovala skoraj dve leti in se odločila, da v zakonski stan vstopita sredi puščave v Utahu. Obreda se je udeležilo 80 najbližjih družinskih članov in prijateljev, nevesta pa je izbrala dve poročni obleki blagovnih znamk Oscar de la Renta in Berta, medtem ko se je Tiësto odločil za moško obleko Toma Forda.

Poročno slavje je trajalo dolgo v noč, mladoporočenca, ki sta svate presenetila z ognjemetom, pa sta zaspala pod milim nebom. DJ Coleman je med zabavo predvajal tudi pesem a Million Years, ki jo je Tiësto napisal za svojo izbranko.

“Presrečen sem. Bilo je lepše, kot sem si predstavljal,” je povedal 50-letnik.