V SLADKEM PRIČAKOVANJU

David Urankar vajen vstajanja sredi noči

E.J.
28. 7. 2019, 20.44
Deli članek:

Voditelj David Urankar se te dni posveča ženi Ajdi, saj bosta vsak trenutek že drugič postala starša, ponovno pa pričakujeta fantka.

Boštjan Podlogar
David in Ajda sta tokrat pravočasno pripravila vse potrebno za prihod dojenčka, saj se je prvorojeni Liam rodil 10 dni pred napovedanim rokom.

Voditelj in model David Urankar (34) te dni odšteva dneve do prihoda drugega otroka, saj je njegova žena Ajda Rotar Urankar že visoko noseča. »Ajda ima rok 2. avgusta, tako da smo že v nizkem startu, sploh glede na to, da se je prvi sin Liam rodil 10 dni pred napovedanim rokom,« je dejal David, ki smo ga ujeli doma. »Trenutno sem doma, imam nekaj prostih dni, saj čakamo na dojenčka. Poleti sicer delam kot voditelj v oddaji Poletna scena na TV Slovenija, mislim, da že peto leto zapored. Ta oddaja mi je zelo pri srcu,« je priznal David. Povedal je še, da je prvorojeni sin Liam (3) trenutno z babico in dedkom na morju, a se bo takoj, ko se bo rodil dojenček – znova bo fantek –, pridružil staršema in bratcu v Ljubljani. »Midva z ženo sva zdaj sama in lahko se pohvalim, da sva tokrat popolnoma pripravljena na novega družinskega člana. Vse sva že nakupila, prebarvala stene in obnovila parket, tako da je sobica že pripravljena,« David kar ne more skriti srečnega vznemirjenja. »Liam se zelo veseli bratca in komaj čaka, da ga spozna. Drugače pa me sprašujejo, kako bo znova vstajati sredi noči zaradi dojenčka, a jaz sem zgodnjih jutranjih ur vajen, saj delam oddajo Dobro jutro.«

Instagram
Liama sta David in Ajda poslala na počitnice k dedku in babici na morje, zdaj pa čakata na prihod novega družinskega člana.

ŽIVETI Z MODELOM NI LAHKO

David ostaja voditelj dveh priljubljenih oddaj, Dobro jutro in Avtomobilnost, ob tem pa je še uspešen model. »Ravno sem posnel še nekaj reklam,« je dejal skromno in dodal, da brez podpore žene Ajde, ki je sicer oblikovalka po poklicu, ne bi šlo. »Živeti z modelom ni najlažje, pa čeprav se dobro sliši,« se je nasmehnil.