VROČE POLETJE

Maja Oderlap: Pesem je nastala v času, ko sem se zaljubila

E.J.
18. 7. 2019, 06.50
Deli članek:

Rdečelasa Maja Oderlap je izdala novo pesem z naslovom Nežno in nam zaupala, zakaj jo poje s tako pristnimi čustvi ter kdo sta dva Roka, ki sta jo napisala.

Osebni arhiv
Za pesem Nežno so posneli tudi videospot, v katerem je Maja zablestela v rožnati obleki.

Simpatična pevka, sicer pa urednica in voditeljica na Televiziji Veseljak ter voditeljica različnih prireditev Maja Oderlap je na Radiu Aktual predstavila svojo novo pesem z naslovom Nežno. »Gre za moje prvo sodelovanje v duetu, s skupino Naveza. To so štirje simpatični fantje, Štajerci in Korošci, s katerimi se odlično razumemo. Pesem pa sta napisala dva Roka, tako da sem bila v sendviču,« šaljivo pripoveduje Maja in razkrije, kdo sta avtorja: Rok Lunaček in Rok Švab. Posneli so tudi videospot in Maja pravi, da se s fanti zelo dobro razume. »Res sem zelo zaposlena z različnimi obveznostmi, a sem tudi zelo organizirana in prilagodljiva – če imaš to dvoje, se vse da. In še nekaj: dobra energija je pomembna. Tudi z avtorjema pesmi in s fanti iz skupine Naveza nas je povezala dobra energija. To vroče poletje bomo veliko nastopali s skupino Naveza, izvajali bomo najrazličnejše skladbe, tudi nostalgične, iz časov Oliverja Dragojevića, in kot sem izvedela danes, nas čakata še pestrejši jesen in zima. Obeta se namreč velik koncert, kaj več pa trenutno še ne morem razkriti,« navdušeno pripoveduje.

Osebni arhiv
Maja Oderlap in fantje iz skupine Naveza bodo to poletje veliko nastopali, za jesen pa Maja skrivnostno napoveduje veliki koncert.

PESEM JE TUDI OD ANDREJA

Za pesem Nežno so fantje iz Naveze in Maja Oderlap posneli tudi videospot, in sicer v zapuščenem rastlinjaku dvorca na Ravnah pri Šoštanju, fantje pa so opremo nosili kar sto stopnic visoko.

Pesem ima preprost naslov Nežno. »Sama menim, da je nežnosti na svetu premalo. Vsi hitimo in drvimo in nam za nežnost ne ostaja veliko časa, zdi se nam celo samoumevna, a ni,« o naslovu skladbe pove Maja, ki nas ob tem tudi spusti v svojo zasebnost. »Skladba Nežno je res nastajala ravno v času, ko se je začela moja skupna pot s partnerjem, mojim Andrejem. In rada rečem, da je skladba najina pesem, mogoče se ravno zaradi tega v skladbi še bolj čutijo pristna čustva. Tudi Andrej sam pravi, da je delček njega v tej skladbi.« Maja pa nam je kot urednica Televizije Veseljak za konec zaupala še, da že pripravljajo program za jesen; poleg številnih zanimivih oddaj bo na sporedu ostala oddaja, ki jo vodi, z naslovom Iskreno – v tej gosti tako znane obraze kot običajne ljudi in se z njimi pogovarja o njihovih zanimivih življenjskih zgodbah.