Zabava

Miha Deželak nastopa v poletni glasbeni uspešnici

N.N.
21. 6. 2019, 14.41
Posodobljeno: 21. 6. 2019, 14.45
Deli članek:

Voditelju Radia 1 Mihu Deželaku se je uresničila dolgoletna želja. Dobil je namreč vlogo statista v novem videospotu aktualnega poletnega hita Ola Ola, Nike Zorjan in Issaca Palme.

B.M.
Miha Deželak se je prijavil na natečaj in pristal v spotu.

Nika in Isaac sta že na začetku spomladi preko natečaja iskala sodelujoče za njun novi videospot. Prijavil se je tudi Miha in srčno upal, da ga izbereta. Želja se mu je kmalu uresničila.

»Iskreno lahko povem, da smo Miho izbrali ne samo zato, ker je Deželak junak, ampak ker je zanimiv lik z odlično energijo,« je povedala Nika, ki je navdušena nad dejstvom, da je voditelj pred kratkim prekolesaril 600 kilometrov po Sloveniji in zbral več kot 280.000 evrov, s katerimi bo počitnice omogočil 1000 otrokom iz socialno šibkih družin.

B.M.
Miha Deželak se je prijavil na natečaj in pristal v spotu.

»Tudi v samem spotu je bil popolnoma neodvisen plesalec, šarmer, zabavljač z ogromno energije. Dodal je tisto pravo začimbo našemu videospotu. Prav so prišle njegova energija, izkušnje iz nastopanja in profesionalni pristop. Deželak je »faca«, gospod, ki pleše v "gvantu" je eden od vrhuncev spota,« je zaupala Prekmurka in dodala, da so spot snemali na Lavrici pri Ljubljani in v Italiji.

B.M.
Miha Deželak se je prijavil na natečaj in pristal v spotu.

"Z Niko sva želela dati priložnost soustvarjanja najinega spota tudi tistim, ki se sicer ne pojavljajo v ospredju. Prav je, da vsak, ki goji ljubezen do ustvarjanja na različnih področjih dobi svojo priložnost, da zablesti. Izjemno se mi zdi, da smo na primer našli stilistke, šivilje, fotografe, koreografinjo, specialista za zračne posnetke in druge," je dodal Isaac.

B.M.
Miha Deželak se je prijavil na natečaj in pristal v spotu.

Sicer pa je Nika zaupala, da to zagotovo ni Mihova prva in edina tovrstna vloga. »Morda ga naša ekipa povabi že k naslednjem snemanju. Glede na to, da veliko delamo tudi z našimi sosedi Hrvati, mislim, da bi bilo fino Deželaka predstaviti tudi v kakšnem od spotov našega soseda. Zdaj je začel kariero igralca ter statista in poti nazaj ni,« je v smehu povedala simpatična glasbenica.