ZVEZDNICA

Meghan Markle se je spet pokazala v javnosti

N.S.
10. 6. 2019, 20.05
Deli članek:

Dolgo se je ugibalo, koliko časa po rojstvu sina Archieja se bo vojvodinja Susseška vrnila na sceno. Padale so stave, izgubili so mnogi, saj je točno mesec dni po porodu spet prišla v javnost.

Profimedia
Meghan Markle se je le en mesec po rojstvu sina spet pojavila na uradnem dogodku kraljeve družine.

Meghan se je po porodu v javnosti pokazala samo enkrat, in sicer 8. maja, ko sta s princem Harryjem na Windsorskem gradu medijem predstavila svojega prvorojenca.

Meghan in Harry sta se sicer pojavila na dogodku, a nihče ni opazil malega Archieja, saj je ta ostal v varnem zavetju njihovega doma, kjer družinica najraje preživlja skupne trenutke, daleč od ponorelega sveta. 

Takrat je le na kratko javno spregovorila o prvih vtisih. »Archie ima zelo ljubko osebnost, čisto je miren. To so čarobni in neverjetni trenutki,« je povedala Meghan, ki se je potem povsem umaknila iz javnosti, je pa kljub temu na domu sprejemala nekatere pomembne goste. Kanadski premier Justin Trudeau je pred kratkim novopečenim staršem poslal sporočilo ter doniral slabih sto tisoč evrov, in sicer dobrodelni organizaciji Breakfast Club v Archiejevem imenu. »Kanadčani so presrečni, da sta vojvoda in vojvodinja Susseška postala starša dečku po imenu Archie Harrison Mountbatten-Windsor,« je zapisal premier. »Veselimo se že njihovega obiska.« Pred nastopom na Odprtem prvenstvu Francije je Meghan obiskala tudi prijateljica in teniška zvezda Serena Williams s soprogom Alexisom Ohanianom. Minuli vikend pa se je Meghan udeležila dogodka Trooping the Colour, ki zaznamuje rojstni dan kraljice Elizabete.