Šokantno razkritje

Norvežanom princeso speljal biseksualni šaman

J.P.
15. 5. 2019, 11.23
Posodobljeno: 15. 5. 2019, 11.31
Deli članek:

Losangeleški šaman je včeraj pristal na Norveškem. Z izbranko bosta obiskala pet mest, ljudje ju bodo lahko proti plačilu poslušali govoriti.

Profimedia
Princesa ga je pričakala na letališču.

Ekscentrična norveška princesa Marta Ludovika Norveška, ki je v ponedeljek oznanila, da je šaman Durek, čigar pravo ime je Derek Verrett, njen "plamen dvojček" in novi partner. Pred tem je bila ena od njegovih strank.

Profimedia
Oba trdno verjameta, da se poznata že več življenj.

Oba trdno verjameta, da se poznata že več življenj in da jima je namenjeno, da bosta v tem skupaj pozdravila svet in njuno pleme, sledilce.

Njega in njegovi dve nečakinji je v Oslu pričakala kar princesa. Preden jih je odpeljala, je on zbranim novinarjem povedal, da je prišel širiti ljubezen. Par bo obiskal pet mest na Norveškem in Danskem, kjer bosta kupce vstopnic povzdignila v skrivnosti šamanskih vaj in meditacije. Vstopnice stanejo od 57 do 120 evrov, poroča MailOnline. V soboto bosta obiskalo mesto Stavanger, sledijo Tromso, Oslo, København in Fredrikstad.

Oba naslov podedovala?

47-letna princesa se je leta 2016 po 14 letih ločila od Arija Behna. Takrat sta dejala, da si nista več blizu, a da si bosta skrbništvo nad njunimi tremi otroki delila.

44-letni Durek se je rodil v Sacramentu. Svojih šamanskih sposobnosti se je zavedel pri petih letih, kaliti se je začel šest let pozneje. Pravi, da je šesta generacija zdravilcev. Med njegovimi sledilci je precej slavnih, med drugim tudi igralka Gwyneth Paltrov. Na družabnih omrežjih je razkril, da ga zanimajo tako moški kot ženske.