Zvezde plešejo

Tina Gorenjak: Nisem razočarana, šov sva z Miho zapustila v najlepši luči

E.J.
14. 5. 2019, 20.15
Deli članek:

Zanimivo se ji zdi, da so v spletnih komentarjih ljudje tako presenečeni nad njenim odhodom iz plesnega šova Zvezde plešejo. Pravi, da je uživala v prav vsakem plesu.

Miro Majcen
S Tino je tekmovanje zapustil tudi soplesalec Miha Vodičar, ki se bo sicer kmalu posvetil očetovski vlogi.

V že deveti oddaji plesnega šova Zvezde plešejo so tekmovalci najprej plesali v trojčkih, nato pa se pomerili v plesnih dvigih in na koncu še v plesnem dvoboju. Kot ogroženi sta se v dvoboju plesno spopadli Špela Grošelj in Tina Gorenjak. Oddajo sta na koncu morala zapustiti Tina Gorenjak in Miha Vodičar, simpatična igralka in svetovni plesni prvak. Tino smo poklicali in povedala nam je, da ni preveč razočarana. »Ne, nisem razočarana, saj gre vendarle za šov,« je dejala v smehu. »Vsekakor sva z Miho plesno tekmovanje zapustila v najboljši luči. In naj dodam, da je bila to zelo lepa izkušnja, uživala sem v prav vsakem plesu.«

Miro Majcen
V deveti oddaji so plesni pari morali plesati v trojčkih, Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta tako odplesala rumbo z Gašperjem Rifljem.

PRESENEČENA NAD KOMENTARJI

Iz spletnih komentarjev pa je razvidno, da je številnim gledalcem žal, da je morala plesni šov zapustiti ravno Tina. Za mnoge je bila namreč prav ona favoritinja, ljudi je navdušila ne le s plesom, temveč tudi s svojo zgodbo o raku, ki ga je premagala. Tudi Tina spremlja te komentarje. »Da, videla sem te spletne komentarje. Zanimivo se mi zdi, da so ljudje tako presenečeni, da sva z Miho izpadla,« pravi.

Miro Majcen
Energična in nasmejana Tina pravi, da je v plesnem šovu neizmerno uživala. »Bila je čudovita izkušnja!«

Šestinštiridesetletna Tina je, po spletnih komentarjih sodeč, navdušila z eleganco in gibčnostjo med plesom, pa tudi s svojo pozitivno energijo, ko je spregovorila o boju z rakom dojk; s svojo izpovedjo želi navdihniti tiste, ki so se morali soočiti s podobno diagnozo. Pravi, da je zelo hvaležna, da je lahko sodelovala v šovu in spoznala svojega soplesalca Miho Vodičarja, s katerim sta postala tudi dobra prijatelja. Ta pa je prav tako presenetil, saj je ravno v času šova naznanil, da s soprogo Kristino Vodičar, s katero se je poročil lani v Goriških brdih, pričakuje otroka.

Miro Majcen
Z odhodom Tine in Mihe iz šova smo dobili štiri polfinaliste; to so Tanja Žagar in Arnej Ivkovič, Špela Grošelj in Miha Perat, Miha Zupan in Maja Geršak ter Franko Bajc in Svetlana Cigoj.

Vsekakor pa bo v šovu šele zdaj postalo zares napeto, saj smo z izpadom Tine in Mihe dobili letošnje polfinaliste; to so Tanja Žagar in Arnej Ivkovič, Špela Grošelj in Miha Perat, Miha Zupan in Maja Geršak ter Franko Bajc in Svetlana Cigoj.