SVEŽE

Priljubljeni Potepini spet zaljubljeni?!?

P.R.
8. 5. 2019, 20.40
Deli članek:

Potepini so štiričlanska narodnozabavna skupina iz okolice Velenja, ki je lani gledalce in poslušalce navdušila z uspešnico Kako naj ti povem, ki je dišala po ljubezni. In zaljubljeni so tudi to pomlad!

Osebni arhiv
Novo pesem, za katero so posneli tudi videospot, je napisal »potepin« Matjaž.

Njihov najnovejši video za skladbo z naslovom Usojena je nastajal v Slovenj Gradcu na več lokacijah. Fantje so snemanje spota vzeli zelo resno, scenarij so pripravljali kar mesec dni, predvsem vokalist Matjaž je zlagal koščke mozaika v popolno zgodbo. Tudi na snemanju so bili zelo natančni, ves dan so spremljali delo snemalcev in z njimi sodelovali.

osebni arhiv
V videu so se prelevili v natakarje, ta vloga pa menda najbolj ustreza njihovemu Dejanu.

Narodnozabavni ansambel sestavljajo Teo Vranc, Dejan Erjavc, Matjaž Gašparič in Mitja Likar.

Prav Matjaž se je izkazal za dobrega režiserja, kar si je zamislil, so tudi naredili. Njihovo novo pesem je napisal »potepin« Matjaž, ki je povedal, da je nastala iz življenjskih ljubezenskih izkušenj. Obenem smo uspeli izvedeli, da naj bi največ ljubezenskih izkušenj v realnem življenju imel njihov Mitja. V videu so se drugače prelevili tudi v natakarje, ta vloga pa menda najbolj ustreza njihovemu Dejanu. Glavno vlogo so dodelili lepi blondinki Maji, s še lepšimi oblinami, ki je v resnici dekle enega od njih. Katerega? Pa uganite sami. Video si je že mogoče ogledati na Veseljaku in seveda svetovnem spletu.