ROJSTNI DAN

Mali princ upihnil svojo prvo svečko

N.S.
26. 4. 2019, 20.40
Deli članek:

Po slavju kraljice Elizabete II. so zdaj praznovali še prvi rojstni dan britanskega princa Louisa, petega v vrsti za britanski prestol. Kensingtonska palača je objavila tri simpatično igrive fotografije, ki jih je posnela kar prinčeva mama Kate.

Profimedia
Mali slavljenec je s prikupnostjo omehčal srca oboževalcev po vsem svetu.

Kako igriv je že prvo leto svojega življenja britanski princ Louis, ki se je rodil 23. aprila lani, je jasno razvidno s treh fotografij, ki so bile posnete na družinskem domu v Norfolku.

Prisrčne fotografije je posnela vojvodinja Cambriška Kate Middleton, ki je znana kot zagrizena amaterska fotografinja. Slavljenec, princ Louis, se je veselo plazil naokoli, prekrit z mahom, v modrem in rdečem puloverčku, a zelo dobre volje. Prikupni princ postaja vse bolj podoben mami Kate in svojemu bratu Georgeu.

Profimedia
William in Kate v družbi otrok Georgea, Charlotte in Louisa.

Uradne fotografije

Kensingtonska palača je namreč z omenjenimi fotografijami uradno obeležila njegov prvi rojstni dan, nekateri pa se bodo spomnili, da je bil na božični voščilnici pred pol leta še dojenček. Da je iz dneva v dan bolj podoben svojemu bratu Georgeu, je dejstvo, hkrati pa ga tudi starša češeta podobno kot starejšega sina. Louis nosi celo obleke, ki jih je dobil od starejšega brata. Bolje poučeni modni strokovnjaki in mami blogerke pa so ugotovili, da so puloverji v cenovnem razredu med 50 in 100 evri. Kot je znano, je mali princ Louis rojstni dan praznoval v krogu svoje družine, staršev Williama in Kate ter brata Georgea in sestrice Kate. Družinica se sicer trenutno ukvarja tudi z govoricami, da Kate pod srcem nosi še četrtega otroka, o čemer že veselo poročajo vsi svetovni mediji, uradno potrditev pa pričakujejo po rojstvu prvega otroka Harryja in Meghan.

Profimedia
Še lani je bil pri krstu čisto majčken dojenček v rokah mame Kate.