PRESENEČENJE

Izpadli tekmovalec že ima družino!

Eva Jandl
7. 3. 2019, 20.15
Deli članek:

Dobrosrčni Marko je prejel le eno pismo in se je moral posloviti od ljubezenskega šova. A to je bil šele začetek velike ljubezenske zgodbe.

Pop TV
Voditeljica ljubezenskega šova Tanja Postružnik Koren je bila žalostna za Marka, ki je dobil le eno pismo, saj si je zelo želel ostati v oddaji.

Marko pravi, da je presrečen, da je našel sorodno dušo, hkrati pa tudi družinico. In tako so se mu izpolnile sanje.

V podeželskem ljubezenskem šovu so že izpadli trije ženini, med njimi tudi Marko Jus. Ko mu je voditeljica Tanja Postružnik Koren predala eno samo pismo dekleta, ki ga je očaral s svojo predstavitvijo, je dejal, da se počuti dokaj otožnega. V šov se je namreč odpravil po novo ljubezen in kljub le enemu pismu bi ljubezen morda našel, vendar se žal ta edina možnost ni obnesla. To je razžalostilo tudi voditeljico Tanjo: »Marko si je zelo želel ostati v oddaji, zato mi je bilo še toliko težje ob tem, ko ni prejel dovolj pisem. Na njegovi kmetiji sem doživela res nepozabne trenutke, sploh ker je vsa družina tako topla, prijatelji in sosedi pa so nam ob vsakem obisku priredili zabavno dobrodošlico. Marko je človek z veliko začetnico in name je naredil močan vtis, saj mi je v svoji pristnosti, iskrenosti in nezlaganem navdušenju nad življenjem polepšal snemalne dneve.«

Pop TV
Marko je drugo ljubezensko pismo dobil šele po tem, ko je že odšel iz oddaje. Danes je srečen, saj je dobil dekle in sina, celo družinico.

PISMO, KI JE SPREMENILO ŽIVLJENJE

Tako kot Tanji pa je bil Marko všeč tudi mladi mamici, ki je pisala ustvarjalcem oddaje, da bi ga rada spoznala. Oddajo so posneli že jeseni, ustvarjalci so ju takrat povezali in danes je Marko srečno zaljubljen! Z mlado mamico sta namreč že zaživela skupaj, z njima pa seveda tudi njen sinček, tako da je Marko dobil kar družino. V svoji predstavitvi je povedal, da želi spoznati žensko, ki je preprosta in ni zahrbtna, pa tudi da ima rad otroke in si želi družine. »Našel sem tisto, kar sem iskal in si želel,« pravi Marko, ki pa nam fotografije svoje izbranke ni poslal, saj le ta želi ostati anonimna.

Pop TV
Najbolj znana iskalka ljubezni v oddaji Ljubezen po domače je Vesna Šošteršič, ki je zdaj znova samska in pravi, da se bo morda prijavila v oddajo v novi sezoni.