POROD

Na dvoru vlada panika zaradi lažnih popadkov Meghan Markle

Nejc Simšič
7. 3. 2019, 15.54
Posodobljeno: 7. 3. 2019, 15.54
Deli članek:

Ves svet čaka prihod novega člana britanske kraljeve družine, ki naj bi na svet prijokal aprila. A visoko noseča Meghan Markle je imela že nekajkrat hude, sicer lažne popadke!

Profimedia
Vojvodinja Susseška jé za dva in je videti, da bo »vsak čas počila«.

Trenutno najbolj slavna nosečnica, vojvodinja Susseška Meghan Markle, je v zadnjih dneh že večkrat poskrbela za paniko na dvoru.

»Lažni popadki so bili že nekajkrat na sporedu, tako da smo kar vsi v šoku, saj smo mislili, da že rojeva in je otrok že na poti,« je povedal vir z britanskega dvora. To so uradno potrdili tudi tiskovni predstavniki Buckinghamske palače. »Meghan in Harry ter seveda celotna palača so v visoki pripravljenosti za porod, saj so zdravniki napovedali, da utegne otrok po vsej verjetnosti na svet prijokati predčasno, torej že marca, in ne aprila, ko je uradni rok poroda,« so zapisali v sporočilu za javnost, ta namreč že nestrpno pričakuje prihod novega kraljevega otroka.

Profimedia
Princ Harry in Meghan bosta po vsej verjetnosti zibala še pred aprilom.

»Večkrat je imela lažne popadke, zato je bilo naše življenje na dvoru kot divja vožnja z vrtiljakom,« je medijem zaupal vir z dvora in dodal: »Neko noč so jo že prepeljali v porodnišnico, tam pa so ugotovili, da še ni čas za porod, in so jo poslali domov.«

Zanimivo je, da Meghan kljub popadkom še vedno opravlja svoje dolžnosti v imenu kraljice ter deluje lahkotno in brez kakršnihkoli težav, čeprav je znano, da je princ Harry zaskrbljen, kako vse to prenaša, in meni, da je že čas, da se umakne in počiva za porod.