Željko Joksimović

Skorajda vsak dan svojo ženo pelje ven na večerjo

T.P.
27. 1. 2019, 11.00
Deli članek:

Srbski pop pevec, ki ima veliko oboževalcev tudi pri nas, slovi predvsem po prelepih ljubezenskih pesmih.

Instagram
Željko in Jovana Joksimović

Svoje srce je Željko Joksimović leta 2008 poklonil novinarki Jovani, večni da pa sta dahnila kar dvakrat – prvič leta 2012 na Maldivih, 14. septembra 2014 pa še pred bogom in številnimi svati v Beogradu.

V zakonu so se jima rodili trije otroci: sin Kosta, ki bo aprila dopolnil pet let, in dvojčici Ana in Srna, ki štejeta 15-mesecev. »Deklici ves čas čebljata. Srna bolj kot Ana. Njun brat Kosta je to komaj dočakal. Ves čas je spraševal, kdaj bosta začeli govoriti. Zdaj ju usmerja, saj še nimata najboljšega ravnotežja. On pa to po lastnem prepričanju obvlada, se pa zna tudi zelo razjeziti, če se mu ne umakneta, ko hoče iti mimo njiju,« je za 24sata dejal Željko, ki ima ima sicer iz prvega zakona še eno, že odraslo hčerko Mino, ki je šla po njegovih stopinjah.

Zaradi otrok pa se Joksimović ne odreka druženjem z ženo ali prijatelji. Še posebno rad hodi ven s svojo drago, predvsem zato, ker sta lahko samo takrat popolnoma posvečena drug drugemu. »Skoraj vsak dan peljem ženo ven na večerjo. To ne pomeni, da sva zunaj dolgo časa, gre za to, da malo posediva in si odpočijeva od vsakodnevnih obveznosti ter se pogovarjava. Nikoli nisva zunaj dlje kot do 22. ure,« je povedal zvezdnik. Svojo ženo rad preseneti tudi s kakšno romantično gesto, ki pa mora priti spontano.