Vsak svojo pot

Čisto potiho sta šla Tomi in Tara narazen

N.S.
24. 12. 2018, 13.19
Posodobljeno: 24. 12. 2018, 13.34
Deli članek:

Čisto potiho, brez medijskega pompa, sta nekajletno zvezo pred kratkim končala voditeljica Tara Zupančič in pevec skupine Siddharta Tomi Meglič.

Mediaspeed
Tomi in Tara sta bila tri leta par, a zdaj je konec.

Začetek prihodnjega leta bi pretekla tri leta, odkar sta se zaljubila voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Tomi Meglič.

Njuna ljubezenska zgodba je bila v tistem času ena najbolj vročih tem pri nas, saj sta oba veljala za vročo robo na slovenski sceni. V skoraj treh letih sta uživala v ljubezni, skupaj tudi živela, Tara pa si je pridobila tudi naklonjenost Tomijevih dveh otrok. A očitno se je po nekaj letih nekje zalomilo, saj sta se po naših informacijah Tara in Tomi pred kratkim razšla. Kot nam je v časopisu Novice Svet24 uspelo izvedeti, je odločitev o koncu njune zveze menda sprejela prav ljubka voditeljica, ni pa znano, zakaj. Novico smo že včeraj poskušali preveriti pri Tari, a sta njena telefona zvonila v prazno.

Kaj pa sedaj? 

Znano je, da Taro spomladi čaka vodenje šova Zvezde plešejo, Tomi pa ves čas posveča nastopom in turneji skupine Siddharta. 

Tara je medtem novico potrdila za spletni portal 24ur.com. "Res je, s Tomijem nisva več skupaj, pa čeprav sva tako kot vsi, ki si delijo življenja, dolga časa mislila, da bo to držalo za zmeraj. Pa vendar sva prišla do točke, ko sva morala spustiti eden drugega in iti vsak svojo pot. Ne glede na vse, ostaja najina vez močna, predvsem zaradi spoštovanja in ljubezni, ki sva si jo v teh letih delila in predvsem zaradi vsega lepega, kar sva si dala," je dejala simpatična voditeljica.