KONCERT

Slakonja, Big Band in kopica presežkov

N.S.
8. 10. 2018, 21.10
Deli članek:

Ljubljanski SiTi teater je praznoval okroglo obletnico delovanja, zato je praznovanje minilo pompozno, saj je gostil ekskluziven VIP-koncert, na katerem so ob pevcih z Big Bandom zapeli tudi izbrani igralci.

Urška Boljkovac
Z Big Bandom so nastopili znani pevci in slovenski igralci, ki so popolnoma navdušili.

V hipu, ko je uro in pol kratek program v režiji Nejca Gazvode odprl voditelj Klemen Slakonja, je bilo jasno, da gledalce čaka glasbena poslastica. Ekskluzivni koncert so ob Big Bandu RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla stkali tudi Lado Bizovičar, Janez Hočevar - Rifle, Aleksandra Ilijevski, Jure Ivanušič, Jose, Benč, Romana Krajnčan, Vesna Pernarčič, Vesna Zornik, Mia Žnidarič in komik Uroš Kuzman. V tej vlogi pa se je prvič znašel programski vodja Uroš Fürst, ki je z Anjo Strajnar odpel zimzelenček Ti si rekla sonce. Polona Vetrih je spomnila, da je SiTi zrasel na temeljih Teatra Komedija, nosila pa je šal, ki ji ga je ob odprtju pred 17 leti podaril takratni in sedanji predsednik uprave BTC, Jože Mermal.

Urška Boljkovac
Lado Bizovičar, Alenka Kavčič in Jonas Žnidaršič.

Praznovanje z zvezdami
»Veseli smo, da lahko obletnico gledališča praznujemo na tak veličasten način. Ob uprizarjanju dobrih komedij in predstav za otroke je to tudi prostor, kjer je doma vrhunska glasba,« je povedala vodja gledališča Ana Kajzer.

Urška Boljkovac
Vodja SiTi teatra Ana Kajzer in igralka Saša Pavlin Stošić.

Na ekskluzivnem večeru pa so se ob ustvarjalcih programa z rojstnodnevno torto posladkali tudi številni znani obrazi iz kulturnega, medijskega in glasbenega sveta, kot so Mitja Rotovnik, Iztok Valič, Elza Budau, Jonas Žnidaršič, Pižama, Tešky, Perica Jerković, Bojan Emeršič, Nina Valič, Žan Papič, Violeta Tomič, Mojca Fatur, Neisha in Saša Pavlin Stošić, ter mnogi drugi, ki so praznovanje zaključili z nepozabno zabavo.

Urška Boljkovac
Priljubljena zvezdnica Reke ljubezni Ana Urbanc in voditelj večera Klemen Slakonja.