Nesrečnica

FOTO: Zvezdnikova bivša živi na ulici, umila se ni že eno leto … Vseeno je raje izbrala beg

R.T.
3. 10. 2018, 11.58
Posodobljeno: 3. 10. 2018, 12.08
Deli članek:

Bivša žena zvezdnika Obalne staže živi na ulici. Ko so jih hoteli pomagati, je zbežala.

Profimedia
35-letnica je odvisna od droge.

Loni Willson je nekoč bila manekenka. Zdaj živi na ulicah Los Angelesa.

Ostala brez denarja

Profimedia
Loni Willison in Jeremy Jackson

35-letnica se je morala pred dvema letoma izseliti iz stanovanja v Los Angelesu – takrat je ostala brez službe, svoje so naredile tudi duševne motnje. Ker ji njen zadnji zaposlovalec ni hotel izplačati plače, ni mogla plačevati najemnine in obročnih plačil za avtomobil. Tako je končala na ulici.

Prepričana, da ji ni pomoči

Ko so jo izsledili novinarji Daily Maila, jim je priznala, da se že eno leto ni oprhala, da je ne bi napadli ali posilili. "Bolj kot sem umazana, bolje je. Tudi smrad pripomore, čeprav zdaj ne smrdim tako zelo. To dvoje pomaga," je povedala. S tem namenom si tudi striže lase. Odvisna je od metamfetaminov, poroča Daily Mail, očitno pa je tudi, da ima duševne motnje, saj je prepričana, da je pod električno napetostjo. Njihovim novinarjem je povedala, da je elektrika, ki prihaja iz nje, uničila stavbe in povzročila kaos v Hollywoodu. Elektriko pa lahko ustavijo le metamfetamini.

Pred leti je bila poročena z igralcem Jeremyjem Jacksonom (37), zvezdnikom Obalne straže. In čeprav ji je omenjeni medij priskrbel zdravljenje, je čez noč pobegnila. Kot je zaupala prijateljici, njenim težavam z elektriko ne more pomagati nihče.